Croatia

Priče iz nove Večernjakove Nedjelje ne postoje na internetu: Evo u kojim ćete poslasticama uživati za vikend

Nova "Nedjelja" Večernjeg lista čeka vas na kioscima 16. kolovoza u novom formatu i po staroj cijeni, stoga ne propustite osigurati si vrhunski sadržaj za cijelu obitelj!

Nakon što je prvi broj Večernjakove nove “Nedjelje” razgrabljen na kioscima, a pozitivni komentari još uvijek stižu, u novinskoj redakciji Večernjeg lista bez stajanja krenulo se punom parom u realizaciju drugog broja kako bi opravdao očekivanja. Letvica je uistinu visoko postavljena, no Večernjakov novinarsko-urednički tim na čelu s urednikom nedjeljnog izdanja Robertom Bubalom spreman je na izazove.

NAJČITANIJE NOVINE Ugledni stručnjaci o novoj Večernjakovoj Nedjelji: 'Ovo je spas u moru tabloida i lažnih vijesti'

– U drugom broju nove “Nedjelje” još smo jače stisnuli gas u redakciji pa sam uvjeren da imamo još bolji proizvod. Primjerice, bit će beskrajno inspirativno i zabavno čitati veliki životni intervju Igora Mandića, najlucidnijeg hrvatskog intelektualca, koji govori o ljubavi prema svojem pisaćem stroju, potom o beskrajnom ispijanju alkohola s Veselkom Tenžerom, o tome kako je htio ući u Partiju, ali mu nisu dali jer je malograđanski sin, o tome da Hrvatska nije rođena 1990. jer "pa gdje sam se ja onda rodio prije 80 godina ako ne u Hrvatskoj..." Dakle, to je eksplozija misli, humora i intelekta – ističe Robert Bubalo, urednik Nedjelje koja od prošlog tjedna na kioske stiže u novom, većem i širem formatu, ali i podijeljena na četiri lage od po 16 stranica.

Osim velikog životnog intervjua s Mandićem, bit će tu još mnogo zanimljivih tema

– Imamo i svjetskog umjetnika Bracu Dimitrijevića koji priča o tome kako mu je otac, također umjetnik, izlio stope Gavrila Principa u Sarajevu kao umjetničku instalaciju i spomen na početak 1. svjetskog rata, kako je on sam s pet godina dao prvi intervju kao slikarsko čudo od djeteta, o svojim druženjima s Mickom Jaggerom, Alfonsom Cuarónom i drugim zvijezdama...Također, tu je priča o memoarima Slavka Kvaternika koji opisuje Pavelićevu ženu Mariju kao grabežljivu i groznu osobu koja je podržavala najgore zločine ustaša. Tu je i životna ispovijest Filipa Hrgovića, priča nesretno umrlog kralja aluminija Joze Bogdana, tako da će i ovaj broj Nedjelje, uvjeren sam, biti štivo našim čitateljima ne samo za jedan dan već za cijeli tjedan – nabraja Bubalo uz kojeg je nedjeljno izdanje uređivao gostujući urednik Miroslav Lilić, legendarni televizijski urednik.

redizajnirani večernjak “Baš je kul ova nova Nedjelja, svatko čita ono što mu se sviđa”

– Tema broja govori o 30 godina od referenduma kninskih Srba nakon kojeg je proglašena takozvana SAO Krajina. U nedjelju će biti okrugla obljetnica tog događaja, a danas je vidljivo što je njihovo vodstvo napravilo od tih krajeva. Danas je taj kraj pust, malo je ljudi koji su se vratili, propao je san o državi i mnogi su shvatili da su ih njihove vođe, ali i vođe iz Srbije prevarili – zaključuje Lilić.

Nova "Nedjelja" Večernjeg lista čeka vas na kioscima 16. kolovoza u novom formatu i po staroj cijeni, stoga ne propustite osigurati si vrhunski sadržaj za cijelu obitelj!

Football news:

It's time to learn the names of new Borussia heroes. Now there are 17-year-old boys making goals
Paulo Fonseca: it's Important to bring Smalling back to Roma. We have only 3 Central defenders
Arteta about 2:1 with West ham: Arsenal made life difficult for themselves with losses, but they fought and believed in victory
Palace midfielder Townsend: Could have beaten Manchester United with a bigger difference. We had moments
Philippe Coutinho: I am motivated and I want to work hard to make everything work out well on the pitch
Torres on Chelsea: I Thought I could remain a top player, but I was unstable. Although there were enough successes
Neville on the broken penalty against Manchester United: an Absolute disgrace