Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Prije bračne sreće naša atletičarka dugo je ljubila Slavonca: Mjesecima su tajili prekid veze

Foto: Instagram

Proslavljena umirovljena atleti훾arka Blanka Vla큄i훶 ostvarila je zaista bogatu karijeru. O njenim uspjesima u skoku uvis i dalje se ne prestaje pri훾ati, a danas zauzima poziciju potpredsjednice Hrvatskog olimpijskog odbora.

No nije Blanka samo svojim sportskim uspjesima punila medijske stupce, ve훶 je to 훾inila i svojim ljubavnim 탑ivotom.

Dugo je ljubila Vinkov훾anina

Gotovo da ve훶 i vrapci na grani znaju kako je Blanka danas u sretnom braku. No ono 훾ega se mnogi mo탑da ne sje훶aju jest njena veza sa Slavoncem Antonijem Ergoti훶em, s kojim je i 탑ivjela u rodnom Splitu.

Foto: Paun Paunovic/CROPIX

Ergoti훶 je bio 훾lan njenog odbora za do훾ek po povratku iz Osake 2007. godine. Blanka je tamo osvojila zlatnu medalju, a Antonio ju je u zra훾noj luci obasuo cvije훶em i poljupcima. Osim njega, tamo su naravno bili i Blankini roditelji, Venera i Jo큄ko.

Za prekid se nije znalo mjesecima

No ljubavna pri훾a koja je zapo훾ela samo tri godine ranije nije potrajala. Nedugo nakon Blankinog povratka sa prvenstva, par je okon훾ao svoju vezu. Unato훾 njenoj medijskoj eksponiranosti, za ovaj prekid nije se znalo sve dok ga Blanka, mjesecima kasnije, nije potvrdila.

“탐eljela bih vam re훶i da sam ve훶 mjesec i pol dana slobodna djevojka i vi큄e nisam u vezi. Smatrala sam da je ovo najbolji na훾in da to objavim kako ne bi bilo 큄pekulacija u medijima. Evo, 훾ak sam i natuknice pripremila. To je sve 큄to 훶u o ovoj temi re훶i za medije, a kao 큄to ste vidjeli, to nije utjecalo na moje skakanje,” izjavila je tada za doma훶e medije.

Iako joj je Antonio bio najozbiljnija veza prije braka, pamti se i njena kratkotrajna ljubav sa rukometa큄em Nikolom Karabati훶em. Zajedno su bili tek neko kra훶e vrijeme prije 13 godina, a Nikola je nakon prekida izjavio kako je njihova veza bila samo predstava za medije.

Ovi poznati Hrvati svoj su spas prona큄li u vjeri: ‘Mi smo se hvalili da 탑ivimo Sodomu i Gomoru…’

Svojedobno ju se povezivalo i sa Lukom Ni탑eti훶em, no nikada nisu slu탑beno bili zajedno. Blanka je svojedobno izjavila kako su simpatije bile obostrane, te da ju je za Luku vezao isti smisao za humor.

Podsjetimo, Blanka je godinu dana u braku sa belgijskim novinarom, Rubenom Van Guchtom. Svoju vezu uspje큄no su skrivali sve do vjen훾anja, koje se odr탑alo u njenom rodnom Splitu. Kao kruna njihove ljubavi stigao je sin Mondo kojeg je Blanka rodila 8. studenog pro큄le godine, to훾no na svoj 39. ro휃endan.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.