Croatia

RAJ NA ZEMLJI! Ovaj hrvatski otok krije tajnu uvalu, a ono što se u njoj nalazi nema nitko na svijetu: ‘Mislila sam da sam sve vidjela, ali ovo…’

FOTO: Villa Kos

U svijetu smo zasad najpoznatiji, kao 큄to to i na큄i najve훶i brend manad탑eri i PR stru훾njaci potvr휃uju, po ljepoti na큄e zemlje i sportu.

Ta ljepota ponajprije proizlazi iz 훾istog i za kupanje ugodnog mora, broja otoka, raznolike i ure휃ene obale te optimalne klime. No, iako je ve훶ina na큄e obale nadaleko poznata i omiljena je destinacija milijunima turista iz cijelog svijeta, postoje dijelovi koji su jo큄 relativno nepoznati, a toliko dobri da se 훾ine nestvarnima.

Jedan od na큄ih otoka u koronakrizi je postao poznat najprije po nevolji koja je sna큄la njegove 탑itelje, a to je titula jedinog hrvatskog otoka u kojem je bila progla큄ena potpuna karantena.

Ipak, nakon karantene je krenula neo훾ekivano dobra sezona i brojni turisti sjatili su se u oazu ljepote, mira i nevjerojatne prirode. Poga휃ate, rije훾 je o otoku Murteru.

Murter je poznat po nekoliko svojih prekrasnih pla탑a, poput Podvr큄ke, Slanice, Luka i mnogih drugih, ali na njemu postoje i nepoznate uvale gdje oni koji ih otkriju svjedo훾e da su prona큄li svoj djeli훶 raja…

“Bila sam ove godine na nekoliko otoka, obi큄la vi큄e od 15 pla탑a. Mislila sam da sam sve vidjela, ali ovo…”, rekla nam je Silvija koja se kupa na Murteru. Skrivena ljepotica, kako je lokalni mje큄tani 훾esto nazivaju, uvala je Kosirina.

I Silvija se, kao i mnogi drugi sretnici koji su otkrili taj skriveni dragulj, kupa na Kosirini. Uvala i pla탑a nalaze se u blizini samog mjesta Murter, a mnogi 훶e je svrstati me휃u najljep큄e na na큄oj obali.

Uvala u kojoj se rado kupaju i odmaraju oni koji do nje stignu brodom podjednako privla훾i i obitelji s djecom zbog velike hladovine borove 큄ume koja se nadvija nad 큄ljunkom. Ako jo큄 niste odabrali svoju vikend-destinaciju za kupanje, a istra탑uje vam se Murter, ne postoji mjesto koje bismo vam vi큄e preporu훾ili… Iako nije razvikana kao neke popularnije lokacije, Kosirina je pravi mali raj, a za u탑ivanje u ovoj uvali dovoljan vam je tek pogled na tirkizno i nevjerojatno kristalno 훾isto more

Ako jo큄 niste bili, svakako morate!

KAKVE GUZE! A sve pripadaju samo jednoj vlasnici! Komentari su brutalni: ‘Govno bih joj pojeo!’

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Barcelona's Interest in Isak Increased after Koeman's appointment. Larsson has a high opinion of the player (Mundo Seportivo)
Manuel Pellegrini: When you play against Real Madrid and var, it's too much
PSV and Porto are Interested in Barcelona midfielder PUC. He doesn't want to leave the club
Puyol about Barcelona: If we want to win the championship, we need to perform very well
Schalke sacked Wagner. The team has not won the Bundesliga since January
Iacini on 3:4 with Inter: Even a draw would be an unfair result, given how many chances Fiorentina created
Ramos Pro 3:2 with Betis: the Referee tried his best and didn't do anything intentionally