Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ribafish pokrenuo raspravu: ‘Većina žena bi nosila srpske opanke da ih ugleda u reklami’

Foto: Josip Moler / CROPIX

Postoje ljetne kaubojske 훾izme izra휃ene od perforirane ko탑e, koja omogu훶ava nozi da di큄e unato훾 toplom vremenu. Ve훶 nekoliko godina ih kaubojke vi휃amo na ulicama usred ljeta pa smo i ove godine imali priliku vidjeti zanimljive modne kombinacije kratkih hla훾a ili haljina i kaubojskih 훾izama, a to se nastavilo i dolaskom babljeg ljeta.

No, nositi 훾izme ljeti, pa bile to i one prilago휃ene toplom vremenu, ne svi휃a se svima. Iako se o ukusima ne raspravlja, kaubojske 훾izme za toplog vremena, tema su oko koje se lome koplja, a o ovoj modnom trendu oglasio se i Domagoj Jakobovi훶 Ribafish.

“탐rtve industrije bez vlastitog stila i ukusa”

“Ako nakon 훾etvrte vidim danas na ulici i petu 탑enu u kaubojskim 훾izmama, zakeljit 훶u si 탑ivog muzgavca na 훾elo”, poru훾io je 큄aljivo a objava je ubrzo prikupila vi큄e od tisu훶u ‘lajkova’ te se rasplamsala rasprava.

“Ve훶ina 탑ena bi nosila srpske opanke ili nizozemske klompe ako ih ugleda na HM reklami. 탐rtve industrije bez vlastitog stila i ukusa”, komentirao je Ribafishev pratitelj, a nadovezala se pratiteljica koja je kritizirala jedan upe훾atljiv trend mu큄ke populacije.

Ako nakon 훾etvrte vidim danas na ulici i petu 탑enu u kaubojskim 훾izmama, zakeljit 훶u si 탑ivog muzgavca na 훾elo

Objavljuje Ribafish u혻Subota, 30. rujna 2023.

“Pa nisu samo glupe 탑ene bez stila, koliki mu큄karci danas nose idiotske hla훾ice do gle탑nja i skoro pa tajice traperice, bez obzira na 훾injenicu da taj stil hla훾a dobro stoji samo Marku Tolji i Sa큄i Lozaru”. “Zaboravila sam na preuske sakoi훶e i na danas neizbje탑ne bradurine”, dodala je pratiteljica.

Provjerili smo 큄to se ovog vikenda nosilo na zagreba훾koj 큄pici i prona큄li neke zanimljive kombinacije koje uklju훾uju 훾izme i laganu odje훶u. Pogledajte galeriju:

Kako god bilo, mnogi su zaklju훾ili da se Ribafish bez problema mo탑e zaputiti po svog muzgavca, uvjereni kako ovaj modni trend jednostavno ne mo탑e izbje훶i.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.