Croatia

Šaljite fotografije i sudjelujte direktno u online izložbi fotografija 'Volim Zagreb'

Trg bana Josipa Jelačića
Trg bana Josipa Jelačića
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Pogledajte galeriju 1/2

Okinuti fotografiju na najdražem mjestu u gradu i poslati do 29. svibnja na e mail adresu vedran@czkio-susedgrad.hr ili ivana@czkio-susedgrad.hr. Evo jednostanvnog načina kako svatko može biti dio proslave Dana grada Zagreba koji se obilježava 31. svibnja u sklopu online izložbe fotografija "Volim Zagreb".

Otkrila i mane posla Na fotografijama stopala zarađuje do 42 tisuće kn mjesečno: 'Ima i čudnih zahtjeva koje ne mogu ispuniti'

Fotografija, pak, može biti u boji ili crno-bijela, a broj radova nije ograničen. Uz nju je potrebno napisati u kojem kvartu se nalazi prizor, a objavljena će biti u online galeriji na Facebook i web stranici CZKO Susedgrad.

"Svaki kvart, park, ulica i klupa u gradu ima svoju priču koju ste upravo vi stvorili. Priču koju možda znaju samo likovi kipova s pročelja zgrada. Sve te priče čine duh grada koji je ove godine snažniji no ikada, iako je ranjen pandemijom i potresima. Znamo da imate omiljeno mjesto u našem lijepom gradu, mjesto koje volite promatrati u tišini, šetnji ili na kavi s prijateljima, mjesto koje vam je na trenutak uzelo pažnju i izmamilo osmijeh", poručuju iz Centara za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

 | Autor : CZK Susedgrad Foto: CZK Susedgrad

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Fans of Pilsen hung out in the car theater: watched the guest match, celebrated the restart and the victory
Players and coaches of the club from California call the fans every day: congratulations, advice and just chat. Very heartfelt!
Lampard will discuss the player's return to training with Kante, but the club will not press the Frenchman
Arsenal and Tottenham want to sign Willian for free. Clubs don't have money for transfers
In the NPL, the coronavirus was detected in 4 people from three clubs. We conducted 1,008 tests
Chelsea wants to buy a midfielder Barahma. Brentford asks for 40 million euros for the Algerian
Bayer is ready to sell Bale for 50 million euros. The winger is Interesting to Manchester City