Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sjećate li se Lane iz Zabranjene ljubavi? Danas vodi neobičan stil života, a promijenila je i imidž

Foto: YouTube

Televizijsku i kazali큄nu glumicu Petru Kurtelu voljeli smo gledati u RTL-ovoj seriji “Zabranjena ljubav” gdje je utjelovila tinejd탑ericu Lanu. Naime, Petra je u ponedjeljak do큄la na premijeru predstave “Subota, nedjelja i ponedjeljak” u zagreba훾kom kazali큄tu Kerempuh, i privukla je niz pogleda jer je rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti.

‘Snimanje je bilo davno’

Ova glumica na premijeri je nosila be탑 modnu kombinaciju, kojom je istaknula svoju vitku liniju i dugu plavu kosu, po kojoj je prepoznatljiva.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Ina훾e, uz to 큄to je glumica, Petra je i influencerica sa zavidnom vojskom pratitelja, njih 훾ak 33 tisu훶e. No, zamalo je zamijenila karijeru glumice s onom manekenskom. A nedavno smo je gledali i u showu “Ples sa zvijezdama”, gdje pokazala svoje plesno umije훶e s partnerom Damirom Horvatin훾i훶em.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Sje훶ate se Ive iz ‘Zabranjene ljubavi’? Zbog de훾ka se preselila na drugi kontinent, a znala ga je samo 19 dana

Jednom je prilikom Petra otkrila i kako gleda na svoju ulogu Lane u “Zabranjenoj ljubavi”.

“Zabranjena ljubav nije toliko aktualna u mojem 탑ivotu. Snimanje je bilo davno i ne sramim se tog anga탑mana, ali svejedno osje훶am da sam danas miljama daleko od njega. Prvenstveno zato 큄to se u tom vremenskom roku dogodilo mnogo i na privatnom, i na poslovnom planu.

Sama snimanja su mi ostala u divnom sje훶anju, ali opet ne mogu re훶i da me to razdoblje oblikovalo vi큄e od nekog drugog. Ve훶i rast sam osjetila kad sam 탑ivjela u Aziji ili (mo탑da najve훶i) za vrijeme studija glume”, otkrila je za Naturala.hr.

Bila je modno lice azijskih dizajnera

Prije nekoliko godina 탑ivjela je u Aziji, to훾nije u Japanu, Tajlandu i Koreji gdje je bila vrlo po탑eljno lice za revije visoke mode. Ondje je sura휃ivala s poznatim dizajnerima i fotografima, a zbog netipi훾nog izgleda, za te dr탑ave i cijeli kontinent, Petra je bila vrlo tra탑ena. No 훾ini se da je ljubav prema glumi ipak bila sna탑nija.

Ova 41-godi큄njakinja izgleda kao da je jo큄 uvijek u dvadesetima, a osim genima, na mladolikom izgledu mo탑e zahvaliti vlastitoj ustrajnosti oko njege lica i tijela.

“Promatram svoju ko탑u te joj se po potrebi prilago휃avam. Koristim kreme bez 큄tetnih sastojaka pa tako serum za lice radim sama, od vrhunskih eteri훾nih ulja te baznog ulja poput jojobinog i kokosovog. Trenutno se u mojem serumu nalazi eteri훾no ulje plavog buha훾a, ali ga zbog jednog zanimljivog 훾lanka o geraniju, koji je nedavno iza큄ao na pubmed-u, planiram zamijeniti tim 훾udotvornim uljem”, otkrila nam je Petra jednom prilikom.

Njeguje rijedak stil 탑ivota

Naime, kako je jednom prilikom otkrila pred kamerama RTL Exkluziva, pre큄la je na tzv. low tox na훾in 탑ivota, 큄to zna훾i da u svom ku훶anstvu ne koristi nikakve 큄tetne kemikalije niti svome sinu Relji kupuje plasti훾ne igra훾ke.

‘Najljep큄a mr큄avica u Hrvata!’ Doma훶a glumica pozirala u donjem rublju i iznenadila fanove: ‘Nemoj se prehladiti’

“Taj proces jo큄 uvijek traje, a za samu odluku mogu re훶i da je bila jedna od najboljih u mojem 탑ivotu, koja je bila potaknuta jakim alergijskim reakcijama koje je Relja razvio sa svojih osam mjeseci i kojima nismo mogli na훶i uzrok.

Danas 탑ivimo miri큄ljaviji i kvalitetniji 탑ivot nego ikada. Sama transformacija je bila nevjerojatno laka, samo smo korak po korak, mjesec po mjesec, izbacivali 큄tetne proizvode iz ku훶anstva i danas u탑ivamo u low tox na훾inu 탑ivota. Osje훶am da tako radim najbolje za zdravlje svoje obitelji i to mi daje mir”, objasnila je jednom prilikom Petra.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.