Croatia

Skupština Našeg Hajduka održat će se 10. srpnja

Uoči skupštine dioničara Hajduka koja će se u kino dvorani stadiona Poljud održati u nedjelju, 19. srpnja, zakazana je i redovita skupština udruge Naš Hajduk koja je vlasnik 24,53% dionica kluba. Članovi će se okupiti u petak, 10. srpnja, na tradicionalnoj lokaciji Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu.

Uz izvještaj o radu udruge za 2019. godinu, prezentaciju financijskog izvještaja za isto razdoblje te izbora revizora udruge predviđeno je i razrješenje jednog člana i imenovanje novog člana Upravnog odbora. Aktualnom sazivu Upravnog odbora kojeg čine predsjednik Toni Baletić, tajnik Luka Domikulić i članovi Ante Krnić, Željko Mamić i Miro Živković mandat od četiri godine je započeo u listopadu 2018. godine.

Članovi udruge prijavu za skupštinu trebaju poslati do ponedjeljka 6. srpnja 2020. god. do 23:59h na e-mail adresu [email protected]. U prijavi trebaju navesti svoje ime i prezime te broj članske iskaznice. Zainteresirani za materijale za skupštinu iste mogu zatražiti putem iste e-mail adrese do utorka 7. srpnja 2020. god. u 23:59h.

Pročitajte još:

Nakon kritika Našeg Hajduka uprava Hajduka odustala od prezentacije Strateškog dokumenta

Komentiraj

Football news:

Kike Setien: I See myself as Barca's coach next season
Disney's tourist Paradise, where MLS and the NBA return: 50+ playgrounds, a lot of children at normal times, cartoon characters everywhere🧞 ♂ ️
Solskjaer on the cancellation of the ban of Manchester City: Let it be discussed by others. It's not my job
Zidane on bale: People try to invent our conflict, but they will not achieve anything. We are United
The transfer window in England will be open from July 27 to October 5
De Jong entered Barca's bid for the match with Osasuna. He missed a month due to an injury
Kyle Walker: Foden is the best young footballer I've ever seen. And I played with Kane