Croatia

Sobin: Borio sam se s tim hoće li publika razumjeti moj lik...

Dramska serija 'Drugo ime ljubavi' koja je gledatelje osvojila napetom radnjom, emotivnim scenama i izvanrednom glumačkom postavom dobit će svoj zaključak u srijedu 27. svibnja.

Glavna glumica serije, Elizabeta Brodić (24), koja je utjelovila lik Lole, mlade djevojke koja traga za svojim sinom, kaže kako će najviše pamtiti upravo prvu snimljenu scenu.

- To je scena koja je na kraju ispala uvodna špica serije, a to je bio moj skok u more. Bio je šesti mjesec i more je bilo ledeno i imala sam tremu, ne znam zašto, od skoka vjerojatno, ali na kraju je bilo predobro. Tako sam otvorila svoje snimanje serije - rekla je Brodić. 

Njezin partner u seriji, Momčilo Otašević (30), ističe kako će mu najviše nedostajati cijela ekipa sa seta. 

- Izuzetno mi je drago da sam imao priliku raditi na ovom projektu i sa svim ovim ljudima. Svi će mi oni nedostajati, kao i cijela ta radna atmosfera. Kako ni sam ne znam kako će točno serija završiti, veselim se pogledati zadnju epizodu - priznao je glumac.

Slavko Sobin (35) koji je igrao lik Igora, rad na seriji također će pamtiti po brojnim lijepim trenucima. 

- Imali smo zaista devet mjeseci divnog rada s prekrasnom ekipom. Koliko god nekada bude naporno raditi na ovako jednom velikom projektu, uvijek nekako bude užitak jer se svi toliko zbližimo da postanemo poput obitelji. Kroz cijelu seriju sam se borio s tim hoće li publika razumjeti i opravdati motive i ponašanja mog lika, ali tek sad vidim da je i Igor pronašao neku svoju publiku koja ga je zavoljela, što mi je izuzetno drago - zaključio je Sobin.

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

Football news:

Barcelona can exchange defender Mbwambo winger to See the manger. They are 18 years old
Manchester United refused to extend ighalo's loan until the end of the season. The player must return to Shanghai
Levchenko about dinner in a restaurant in Amsterdam: you put the Plates on a tray yourself, the distance with the waiter is 1.5 m
Ex-Moscow midfielder Krunich: In Europe, everything looks beautiful, but this is not quite true. There is no soul there, but Russia has one
Kiknadze says that he is a club. But the club is a team, and the rest is transient. Boris Ignatiev about the CEO of Loco
Inter is ready to sell Icardi to PSG for 55-60 million euros. In Paris, he is offered a salary of 10 million a year
Leipzig completely annihilated Mainz