Croatia

Svađa bivših članova ET-ja: svi su optuženi za vrijeđanje i klevetu

Svađa između bivših suradnika u grupi ET dobila je epilog na sudu. Pjevačica Sara-Elena Menkovska i njena majka Ksenija, te frontmen grupe Adonis Ćulibrk Boytronic proglašeni su krivima zbog međusobnog vrijeđanja,  te su im izrečene novčane i uvjetne kazne, piše 24 sata. 

Podsjetimo, suradnja između Menkovske i Boytronica trajala je samo nekoliko mjeseci 2016. godine, a onda je pjevačica dala otkaz. 

Jedan od razloga, navela je Sara-Elena, bio je i mobing, neprofesionalan odnos te navodna isplata honorara na crno. Osim Boytronica prozvala je i njegovu suprugu, menadžericu Katarinu Kolar. Boytronic se tada oglasio priopćenjem na Facebooku u kojem je rekao da je u Saru-Elenu uloženo 100 tisuća kuna te da su bili angažirani najbolji ljudi u svom poslu da rade s njom i pripremaju je za karijeru.

– Je li mobing naučiti nekoga da se dvostruko starijima od sebe obraća s “vi”, da producentu ne pokazuje srednji prst, da mi ne kaže “ne seri”, da šminkerici koja je pudra ne kaže “sad ću ti prdnuti u lice” – naveo je Boytronic te opovrgnuo da je njegova grupa ikad nekog plaćala na crno. – Činjenica je da je riječ o proračunatoj osobi željnoj slave po svaku cijenu, s upitnim kvalifikacijama, s rječnikom kočijaša, s manirima polusvijeta – napisao je Boytronic i najavio da će je tužiti.

/ 11

Kao svjedok na sudu je svjedočio i Marko Grubnić. -– Nema riječi o tome da je bilo mobinga od strane Boytronica i njegove supruge. Nije bilo trzavica. Dopuštali su i više nego što su trebali, a smatram kako sam ja relevantna osoba da to zaključim jer sam vrlo dobar psiholog koji je tolike godine radio s ljudima. Oni nisu nikoga maltretirali - kazao je Grubnić na sudu.

Sudac Zorislav Kaleb smatra da je tim tvrdnjama uvrijedila Boytronica i njegovu suprugu i iznijela tvrdnje za koje je znala da su neistinite, i to putem tiska, televizije, računalnog sustava i mreže, zbog čega ju je osudio za klevetu i izrekao joj novčanu kaznu u iznosu od 1000 kuna uvjetno. To znači da kaznu neće morati platiti ako u godinu dana ne počini novo kazneno djelo. 

Zbog, između ostalih, tvrdnji iznesenih u medijima, 'kako je njezina kći često bila gladna, kako su od nje tražili da laže na društvenim mrežama', da su njezinoj kćeri 'ostali dužni još 3.700 kuna', te da 'grupa ET posluje na crno' Ksenija Menkovska osuđena je za uvredu i klevetu. Sud joj je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 2500 kuna, koju također neće morati platiti ako u sljedećih godinu dana ne počini novo kazneno djelo.

Boytronic mi je odovorio na svojoj Facebook stranici, pa ju je nazvao 'bijednicom izvučenom iz tame perifernih rupetina', 'neuglednim, nekulturnim i neodgojenim čeljadetom', 'proračunatom i zlom', a njezinu majku Kseniju 'isfrustriranom propalom kafanskom pjevačicom'. Zbog toga su one uzvratile protutužbom, pa je Boytronic nepravomoćno osuđen za kazneno djelo uvrede te mu je izrečena kazna u iznosu od 2000 kuna uvjetno na godinu dana.

Borna Kotromanić prošetala centrom Zagreba
Borna Kotromanić prošetala centrom Zagreba
šetnja sa psom Svi su se okretali za njom! Odvažnim izdanjem Borna plijenila pozornost u centru Zagreba
Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama Naša bivša manekenka otvoreno o svom iskustvu: I sama sam doživjela nasilje u vezi
odlično se slažu Ana Rucner objavila video s bivšim suprugom pa novom dečku poručila: 'Čekamo te'

Pogledajte video: Tereza Kesovija govori o svom novom spotu 

Football news:

Josep Bartomeu: my family and I were insulted, we received threats. This goes beyond all bounds
Professor of medicine Burioni: I Welcome Ronaldo to the ranks of virologists. In a match with optometrists, he will be very useful
Baresi became honorary Vice-President of Milan on the 23rd anniversary of the farewell match
Ronaldo called the PCR tests crap and then deleted the comment. I don't think I care about covid at all
Barcelona's presidential election will be held in 2021 (Marca)
Juventus have two forwards in their bid for the match against Barca. No Ronaldo and Chiellini
Don't pass him, he's playing against us. Benzema during the break asked Mandy not to give the ball to Vinicus (transcribed lips)