Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Tonči Huljić šarmirao natjecateljicu pa hladno ispalio: ‘Bilo je lipo, al’ nisi prošla’

Foto: RTL

Nova audicijska epizoda showa “Superstar” na pozornicu je donijela nove talentirane mlade nade, me휃u njima i Osje훾anku Chiaru Majdeni훶, koja 훶e svoju audiciju dugo pamtiti.

Chiara je otkrila da se aktivno bavila plesom, a danas studira na Ekonomskom fakultetu te se bavi ma훾evanjem. Ova aktivna djevojka smatra da je dobra pjeva훾ica koja mo탑e konkurirati i glazbeno 큄kolovanima. “Voljela sam plesati kao mala, prepoznala sam taj talent s devet godina, tada sam krenula pjevati, no nisam nikada slu탑beno nastupala”, ispri훾ala je.

Foto: RTL

Pred 탑irijem se predstavila pjesmom “At Last” Ette James te hitom “Malo mi za sri훶u triba” Doris Dragovi훶.

“Dobili smo zavodnicu”

Nakon 큄to je izvela Ettu James, Filip joj je poru훾io: “Ne znam da li imamo zvijezdu, ali dobili smo
zavodnicu! Jako lijepo, pametan odabir”. Nadovezala se Severina, istim tragom. “Zaiskrile su ti o훾i, kao da nas 탑eli큄 zavesti, lijepa sinergija pjesme i plesa”.

Uskoro je Ton훾i po탑elio vidjeti kako 훶e se Chiara sna훶i u izvedbi druge pjesme, a kako bi od nje izvukao dodatni 탑ar – zasvirao je “Malo mi za sri훶u triba” i Filipa pozvao da zaple큄e s Chiarom. Sve je djelovalo vrlo veselo i simpati훾no, Ton훾i je i sam zapjevao, a Chiara je djelovala jako samopouzdano i sretno, no ubrzo je uslijedio neugodan trenutak.

힋to ka탑ete na Filipove plesne pokrete? 삇

#superstarhr2023 #rtlhrvatska #voyohr #superstar

Objavljuje SuperStar Croatia u Subota, 30. rujna 2023.

“Ton훾i, ti si pro큄ao”, Severina je poru훾ila Hulji훶u kroz smijeh, a potom kandidatkinja dala veliko “DA”. Slo탑ili su se i Nika te Filip, a Ton훾i je oti큄ao za svoj stolac i rekao bez zadr큄ke: “Bilo je lipo al’ nisi pro큄la i fakat bi ostao suzdr탑an, da ne ka탑em ne”. Chiara je kasnije priznala da joj nije ba큄 najbolje sjeo Ton훾ijev na훾in, ali혻 u kona훾nici je pro큄la dalje.

CHIARA MAJDENI훴 (24) | Kakva emocija! 삆

#superstarhr2023 #rtlhrvatska #voyohr #superstar

Objavljuje SuperStar Croatia u Subota, 30. rujna 2023.

U Superstaru se predstavio i mladi 힋vicara hrvatskih korijena Luka Veljkovi훶. 훻itajte vi큄e:

힋vicarac hrvatskih korijena ‘zapalio’ 탑iri: ‘Ovaj ima samopouzdanje od Slavonije do Rovinja’

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.