logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

U bolnici čekala pregled pa ugledala prijateljičinog supruga, no ona nije bila s njim

Žena se na Redditu požalila kako je bilo i više nego očito da je suprug njezine prijateljice u romantičnoj vezi s drugom ženom te da ne znam što joj je sada činiti

par
par

Foto: Getty Images

Buduća majka ostala je u šoku kada je u bolnici dok je čekala pregled srela supruga svoje najbolje prijateljice, ali koji je bio u društvu druge žene koja je bila u visokom stupnju trudnoće.

zrakoplov
zrakoplov
NEUGODNA SITUACIJA Zbog bolova spustila naslon sjedala, iznenadilo ju što je muškarac iza nje potom napravio

Žena se na Redditu požalila kako je bilo i više nego očito da je suprug njezine prijateljice u romantičnoj vezi s drugom ženom te da ne znam što joj je sada činiti.

Dok su joj neki savjetovali da odmah sve kaže svojoj prijateljici, drugi su joj pisali kako njemu treba dati šansu da sam prizna svojoj ženi aferu, piše Daily Mail.

Žena je, između ostaloga, napisala i kako je riječ o prijateljici koju najduže poznaje, a da ona svoga supruga obožava.

Unatoč brojnim savjetima da ne govori ništa, odlučila je prijateljici reći istinu i onda je zbog toga ostala shrvana.

Ilustracija
Ilustracija
TKO JE U PRAVU? Žena je otkazala vjenčanje, a njezina sestra je odlučila ukrasti termin. Pogodite rasplet!

Zahvalila joj se na iskrenosti te nije sumnjala u ono što joj je prijateljica govorila.

– Odmah mi je povjerovala, no pokušala ga je opravdati. Samo sam je slušala i nisam znala što bi joj rekla. To je bio veliki šok za nju i treba odgovore. Meni je zahvalila na iskrenosti i to me rasplakalo – napisala je kasnije ishod cijele situacije ova buduća majka.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Themes
ICO