logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

U Rijeci pritvoren dvojac mladih nasilnika: Pretukli su i teško ozlijedili 47-godišnjaka

Iza rešetaka u Rijeci završio je dvojac mladih nasilnika u dobi od 21 i 23 godine. Iz Policijske uprave primorsko - goranske danas su priopćili kako ih terete za kazneno djelo nanošenja teške tjelesene ozljede, ali i prijetnju.

- Sumnja se da su 11. siječnja na području Rijeke  tjelesno napali i ozlijedili 47-godišnjeg hrvatskog državljanina. Uz to 21-godišnjak se sumnjiči da je 29-godišnjoj hrvatskoj državljanki uputio ozbiljne prijetnje. Policija je  obojicu osumnjičenih pronašla istog dana i privela na kriminalističko istraživanje. Po završetku kriminalističkog istraživanja obojica su kazneno prijavljeni za tešku tjelesnu ozljedu, a 21-godišnjak i za kazneno djelo  prijetnje te su predani pritvorskom nadzorniku, rečeno je iz policije.

Themes
ICO