Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Učiteljica silovala dječaka pa mu prijetila kad su je pustili: 'Požalit ćeš što si me prijavio!'

Učiteljicu iz Tennesseeja sud je pustio uz jamčevinu i uvjet da se ne smije približavati dječaku niti ga kontaktirati. Ona mu je poslala prijeteću poruku sa skrivenog broja. Vratili su je u pritvor

Alissa McCommon (38) branila se sa slobode za optužbe o silovanju 12-godišnjeg učenika u školi u kojoj mu je predavala. Policija ju je opet uhitila nakon što je dječaku poslala poruku da će požaliti što ju je prijavio, prenosi New York Post. 

Foto: Youtube

Slala mu je gole fotografije

Ova učiteljica predatorica iz Tennesseeja završila je u pritvoru nakon samo tri tjedna na slobodi.

Sud ju je prvo pustio uz jamčevinu od 25.000 dolara, nakon što su je optužili za silovanje učenika.

No kako je prekršila uvjete, vraćena je u pritvor. Jedan od glavnih uvjeta da se može braniti sa slobode bio je da se kloni dječaka i njegove obitelji. Ona je napravila suprotno.

Foto: Youtube

Prijetila mu je

Kako su objavili istražitelji, poslala mu je poruke koje su ga uznemirile i to sa sakrivenog broja. No policija mu je brzo ušla u trag.
Majci dvoje djece sude za slučaj iz 2021. godine kad je istom učeniku slala fotografije na kojima je gola.

Seksualno ga je napala u svom domu, a policija je objavila i kako predatorica vrebala još nekoliko učenika kojima je slala fotografije i tražila ih je seks.

Foto: Youtube

Njezin odvjetnik se brani da je to 'lov na vještice', a ovaj put sudac istrage odlučio je da će učiteljica ostati u pritvoru bez mogućnosti puštanja na slobodu dok traje suđenje.