Croatia

(VIDEO) KORONAPARTY: Rijeka je otvorila sezonu neobičnog partyanja, a sve to imalo je humanitarnu notu

Foto: Screenshot

Na Kantridi je sino훶 odr탑an Drive in Groove, prvi party u vrijeme koronavirusa 훾iji su se posjetitelji i tijekom zabave pridr탑avali svih epidemiolo큄kih mjera. Oni su naime do큄li u automobilima, sa sobom su donijeli pi훶a te su na parkingu kod Kantride prona큄li parkirno mjesto, ostavljaju훶i jedno parzno izme큄u sebe i susjeda.

Ovaj doga휃aj isklju훾ivo je bio humanitarnog karaktera jer prihod od ulaznica donirat 훶e seOdsjeku dobrovoljnog darivanja krvi KBC Rijeka,혻a ulaznice su se prodavale tako da jedna ulaznica vrijedi za jedan automobil. Cijena ulaznice bila je 120 kuna, a u automobilu su mogle biti 훾etiri osobe.

Tako su Rije훾ani sino훶 bili humanitarni, ali i rasplesani uz disco i house glazbu koja se na parkingu pu큄tala od 20 do 22 sata s improviziranog stagea DJ-a. Naime, DJ je bio smje큄ten u turisti훾kom혻 autobusu na kat, a svi posjetitelji u ili pokraj automobila.

Koliko je naposljetku donacija skupljeno navedenim doga휃ajem, za sad nije poznato.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Roma want to extend Smalling's loan for a year with a 14 million Euro buyout commitment
The transfer window in France will open on June 8
Flamengo extended the contract with head coach Jesus for 1 year
Bashkirov about life without a driver's license: he Loved Cycling. I will buy a highway and go on vacation to St. Petersburg, it is 1500 km
Angel Di Maria: I'm Glad I didn't move to Barca in 2017. I am happy at PSG
The wife of a Serbian from galaxy called for shooting rioters
Modric on how Mourinho criticised Ronaldo: Cristiano almost cried at half-time