Croatia
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

(VIDEO) Ovo morate vidjeti: Netko napravi raketu za Mars, a ‘strikan’ patent za ekipu

Foto: Facebook/Dalmatinska generacija

Netko napravi raketu za Mars, a netko patent kako bi razveselio sebe i ekipu. Nova urnebesna snimka opet dolazi s Facebook stranice ‘Dalmatinska generacija‘ u kojoj je prikazano veselo dru큄tvo kako to훾i pi훶e na vrlo neobi훾an, ali prakti훾an na훾in.

Ne bi to bilo ni큄ta 훾udno da za proces to훾enja nije osmi큄ljen cijeli patent, sve kako bi vesela ekipa u miru mogla sjediti za stolom dok iz pi훶e samo curi niz plasti훾ne cijevi, to훾no onda kada po탑ele.

“Strikan dipl.ing”

“Strikan ima rje큄enje za sve”, na큄alili su se iz ‘Dalmatinske generacije’, a po obi훾aju, komentari su donijeli svoju 훾ar cijeloj objavi.

Mnogi su zaklju훾ili kako im ideja sa snimke ba큄 treba u njihovoj vikendici, a ekipe su se ve훶 po훾ele organizirati kako bi si slo탑ile vlastiti ‘pi훶evod’ za dru탑enja.

“E ‘ko 훶e punit bidon”, “Vinovod”, “Svaka 훾ast na izumu, jednostavno i prakti훾no”, “Bravo za majstora, infuzija na pravi na훾in”, “Netko napravi raketu koja ide na Mars, a netko spravu da se mo탑e oblokavat bez ustajanja od stola. Glasam za ovog zadnjeg”, “Top ideja”, “Strikan dipl.ing”, “Hahahah doktor, a razvukao ove kapaljke na svako metar, da se ne mora puno hodati”, “Strikan je izveo kap na kap”, samo su neki od 큄aljivih komentara.

Dalmatinci ni탑u urnebesne komentare, samo vlasniku broda nije smije큄no: 쁎gulilo ga ko naran훾u

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.