Croatia

(VIDEO) Znate li kako ‘pomusti’ krastavac? Pokazala trik koji je lajkalo preko milijun ljudi!

pixabay

Jeste li ikada imali krastavac koji je gorak bez onog poznatog svje탑eg mirisnog okusa? Neugodan okus koji bi osjetili nagnao bi nas da bacimo cijelo krastavac u sme훶e, no ovim jednostavnim trikom vrlo brzo 훶ete ukloniti i gor훾inu!

Krastavci sadr탑e kukurbitacin koji ih 훾ini gorkima, a to se rje큄ava jednostavnim trikom, koji se posljednjih dana dijeli putem TikToka, nakon 큄to je jedna korisnica objasnila cijelu proceduru koju je opisala kao ‘mu탑nja’

Korisnica TikToka koja je ‘otkrila’ ovaj trik i podijelila video u kojem to radi, pogledan je vi큄e od milijun puta i skupio je vi큄e od sto tisu훶a lajkova.

@basicallyperkfectmilking a cucumber?##healthheroes ##kitchenhacks ##cucumber ##fyp original sound – basicallyperkfect

Prvo odre탑ete jedan kraj krastavca te zatim trljate kraj o kraj krastavca. Nakon nekoliko sekundi primijetit 훶ete da oko ruba krastavca nastaje bijela teku훶ina, a to je zapravo gor훾ina koja izlazi iz krastavca. Zatim jednostavno operete krastavac te maknete svu tu teku훶inu s njega.

Stru훾njaci navode da혻krastavci u sebi sadr탑e혻kukurbitacin혻koji prouzro훾uje혻gorak okus na krajevima ploda. Kako biste ga uklonili, jednostavno trljajte dva komada jedan o drugi혻dok teku훶ina ne prestane izlaziti.혻Kukurbitacin tako휃er sadr탑e혻tikvice, dunje혻i bundeve.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Alisson: the points Record was not Liverpool's goal. We are still Champions
Inter want to extend Sanchez's lease and are willing to pay extra for him to Manchester United if the clubs play in the Europa League final
Don't talk behind our backs, go out on the field and fight with us. Pep's possible appeal to Jose, Klopp and the world
Robertson Pro 1:2 with Arsenal: the Result is disappointing. But next week, the 30-year wait will end!
Bruno Fernandes: Ronaldo is the most technical player I have seen
Solskjaer on Chelsea: They have 48 hours more rest before the Cup semi-final. It's not fair
Bayer wants about 100 million euros for Havertz. He will not be released until the end of the Europa League draw