Croatia

Vratio se noćni život: Krcato ispred HNK, Zagrepčani plesali

Čini se kako se nakon 'pošasti' korone i popuštanja mjera, noćni život vratio u Zagreb. Varaždinski sastav Gadjo Manouche u petak navečer zasvirao je gypsy swing u Gajevoj ulici, a oduševljeni prolaznici su se rasplesali. Mnogi su izvadili mobitele i snimali prizor koji se nije mogao vidjeti zadnjih mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrepčani su bili opušteni i veseli, a zaredali su se i pozitivni komentari. 'Svaka čast, dajte nam još sviranja i plesa', komentirali su prolaznici koji su se zatekli pokraj klupica ispred kultnog hotela. 

Gadjo Manouche gipsy swingom rasplesali Zagrepčane | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Gadjo Manouche sastav je inače običavao u nedjeljnim ranim popodnevima na istoj lokaciji uveseljavati građane, a posebno su im se razveselili sinoć. 

Gadjo Manouche gipsy swingom rasplesali Zagrepčane | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Gadjo Manouche gipsy swingom rasplesali Zagrepčane | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Gadjo Manouche gipsy swingom rasplesali Zagrepčane | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Krcato je bilo i ispred Hrvatskog narodnog kazališta. Kako nam je ispričao čitatelj koji se zatekao tamo, okupio se velik broj ljudi i zabavljao uz glasnu glazbu. 

Nakon što je zagrebačko kazalište bilo zatvoreno više od dva mjeseca, 26. svibnja otvara svoja vrata građanima i nastavlja sezonu. Gledateljima će, kako su najavili, pružiti poseban glazbeni doživljaj kao simbol novog početka s koncertom 'Gala večer Opere HNK'.

Football news:

PSG offered 55 million euros plus bonuses for Icardi. Inter wants 60 million without bonuses
Agent van Bergen: Zenit have not contacted me
Fans of Pilsen hung out in the car theater: watched the guest match, celebrated the restart and the victory
Players and coaches of the club from California call the fans every day: congratulations, advice and just chat. Very heartfelt!
Lampard will discuss the player's return to training with Kante, but the club will not press the Frenchman
Arsenal and Tottenham want to sign Willian for free. Clubs don't have money for transfers
In the NPL, the coronavirus was detected in 4 people from three clubs. We conducted 1,008 tests