Croatia

Zagrljeni HDZ-ovci pjevaju: Baci koronu da se igramo!

SUBOTA, 4.7.

Topništvo je utihnulo diljem bojišnice. Izborna je šutnja. Šute čak i Andrija Jarak, Hrvoje Krešić i Mislav Bago. Odmaraju i spremaju se za sutrašnju bitku. U šatoru Miroslava vrijeme se krati ispunjavanjem križaljke. One kadrovske. Zna se jedino da će Miro biti premijer, ostalo je otvoreno. Kod Bere je užurbano. Sto najvjernijih čeprka po googleu i radi šalabahter za Berin pobjednički govor. Sutra je veliki dan.

KORONAVIRUS U ZADRU Epidemiolog: Ako nam se dogodi još ovakvih svadbi, onda smo u problemu

NEDJELJA, 5.7.

Kaos, šok i nevjerica! HDZ-ove postrojbe diljem bojšnice taru i one na ruski pogon i i ona sa šalabahterima. Trojica polijevaju Plenkija i Sukija da ne ekspolodiraju od sreće. U trenutku rastrojstva, Haso provalio u englesku ambasadu vičući da se predaje i da neće živ Bačiću u ruke. Izdaja je tolika da čak ni Milan od Zagreba nije skupio niti jedan žetončić. Zagrljeni HDZ-ovci pjevaju: Baci koronu da se igramo!

PONEDJELJAK, 6.7.

Nema više našeg Bere Šalabahtera. Podnio je ostavku. Šteta. Koji bi to dobri premijer bio. Šalabahteri za propast turističke sezone, drugi val korone i jesensku proračunsku rupu već su bili spremljeni. Ali, narod je izabrao Plenkija, Vilija i Sukija i tu pomoći nema. Sada se u SDP-u lupaju po glavi. Spremali su šalabahtere, a trebali samo prepisati program Tome Tomaševića. Možda bi tada i njihovi glasači glasovali.

UTORAK, 7.7.

U duhu bratstva i jedinstva naših naroda i narodnosti, Plenki je kršćanski pružio koalicijsku ruku Pupiju i manjinskoj bojni, koja je uvijek u niskom startu da je prihvati. To je najsigurnije. Europa će zapljeskati, a manjine su jeftine. HNS je zadnji put uzeo par ministarstava, a Pupiju i ekipi baciš kost, izmisliš neku zvučnu fukciju bez realne moći i mirno spavaš. Uglavnom, nikad stabilnija većina je tu.

Beograd: Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa pretvoren je ponovo u COVID-19 bolnicu
Beograd: Kliničko-bolnički centar Bežanijska kosa pretvoren je ponovo u COVID-19 bolnicu
STANJE U SUSJEDSTVU Najgori dan od početka pandemije u Srbiji: Umrlo 18 osoba

SRIJEDA, 8.7.

Neredi u Srbiji. Korona bjesni. Ljudi umiru po Novom Pazaru. Vučić proglasio policijski sat. Narod na ulicama. Klinci napadaju Skupštinu. Levijatan napada policiju u Vučićevo ime. Nogo napada Levijatan. Levijatan napada Sergeja. Sergej napada Vučića. Policija tuče djecu. Rusi potiču nerede. Vučić napada Hrvatsku. Vučić napada Davora Ivu Stiera. Oporbe nigdje. Dakle, sve je kristalno jasno.

ČETVRTAK, 9.7.

Neredi u Hrvatskoj. Nakon što je dobio najviše glasova na izborima, Vili sklonjen na tajnu lokaciju. Tisuće mladenki u Radićevoj probio kordon policije i buketima cvijeća zasulo Banske dvore, ogorčene zbog moguće zabrane vjenčanja. Predvođeni Triom Gušt, povezale se u vlakić od Trešnjevke do Sabora. Traže povratak kupovanja mlade, bacanja jabuke, podvezice i buketa, a o vlakiću ne žele ni pregovarati.

Prvi put više od 100 zaraženih u jednom danu u Hrvatskoj
Prvi put više od 100 zaraženih u jednom danu u Hrvatskoj
LIJEČNICI UPOZORILI Novi simptomi korone: mučnina, proljev, začepljenje ili curenje nosa

PETAK, 10.7.

Ovo zbilja nitko nije mogao očekivati. Odmah nakon izbora, Vili najavio pooštravanje mjera i zabranu okupljanja iznad 100 ljudi. Beštija korona, pustila nas je da se izgrlimo kao Plenki i Suki zajedno s 1000 najvjernijih kamarada i odmah nas je poharala. Znam, sada ćete reći da je sve ovo farsa, ali mi vam uvijek možemo odgovoriti da smo koronu pobijedili jednom i da ćemo to napraviti ponovo.

Football news:

Fomin about career abroad: I don't plan so: in 20 — FNL, in 22 — RPL, in 24 — Europe. I move step by step
Mendes suggested Manchester United's Fati as an alternative to Sancho. Barcelona will not sell the midfielder and will extend his contract
Sevilla goalkeeper bunu about the 11-meter shot: he Coached a penalty with Ocampos. He is hitting the same way as Jimenez
Coach Porto conceição can change Conte at the head of Inter
Hans-Dieter flick: I Think Tiago should play in the Premier League. He wants a new challenge
Coutinho can play against Barca. The contract does not specify a ban on his participation in the match
The real life thinking about to return to Zeballos. The decision is up to Zidane