Croatia

Zapalio kuću, nožem ozlijedio policajce i odbija se predati. Stigla specijalna policija

Duševni bolesnik (49) ozlijedio je u Opuzenu dva policajca velikim ručnim nožem. Jednog je porezao po prstima, dok je drugog jače ozlijedio po rukama pa su ga helikopterom HRZ-a prevezli u bolnicu u Split, prenose 24sata.

Ilustracija Francuska Novi napad u Parizu - škare zabio poštaru u grlo, pokušao napasti prolaznika

Muškarac je prvo počeo prijetiti susjedima danas oko 16.20 sati pa su mu pozvali policiju. Kad su stigla dva policajca počeo je iz plinske boce u stanu puštati plin te je izazvao eksploziju i požar, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Kriza u Opuzenu i dalje traje, jer se muškarac, nakon što je ozlijedio policajce popeo na terasu te i dalje prijeti i ne želi sići. 

Prema posljednjim informacijama, na teren je stigla specijalna policija koja će pokušati skinuti muškarca sa kuće,

Čovjek je otprije poznat  stanovnicima Opuzena po svom ekscesnom ponašanju i duševnom rastrojstvu. Navodno je ne tako davno istukao jednu ženu. Policajci su s njime pregovarali nekoliko sati i uvjeravali ga da siđe, a vatrogasci su pokušavali držati požar pod kontrolom da se ne proširi na susjedne kuće, prenosi Slobodna Dalmacija. 

Napad folnom kiselinom Ozlijeđene četiri osobe Što se sve događalo tijekom napada kiselinom u ribarnici:'Vidjet ćeš svoga boga'

Radomir Šimović je i prije pravio probleme susjedima svojim ispadima. Smetalo mu je sve i svašta, mislio je da ga prate i prisluškuju, a danas mu je navodno zasmetalo veselje s  dječjeg rođendana u susjedstvu. Najviše mu je zasmetalo ispaljivanje konfeta pa je prijeteći i negodujući rekao da u njega djeca pucaju. Kada su vidjeli da stvar izmiče kontroli susjedi su pozvali policiju koja je ubrzo došla. Muškarac se zatim zabarikadirao u kuću da bi se ubrzo osjetio miris plina kojega je pustio unutra. Policija je na svu sreću uspjela evakuirati ljude iz obližnjih kuća prije eksplozije pa se nikome ništa nije dogodilo.

Pogledajte video: Napad solnom kiselinom u ribarnici

[video: 26582 / ]

Football news:

This is the best Milan in years: superkambekom with Juve (3 goals in 5 minutes!) saved the intrigue in Serie A
Zlatan Ibrahimovic: I am the President, player and coach! If I had been in Milan since the start of the season, we would have taken the scudetto
Sarri on the defeat by Milan: we played first-class football for 60 minutes. Then-turbidity
Pioli on the victory over Juve: Milan became a team. We can play even better
Pioli beat Juventus for the first time as a coach
Vardy has scored 10 goals for Arsenal in Premier League matches. Only Rooney has more
Ronaldo scores or gives an assist in 17 consecutive Serie A matches, where he scored 25 (21+4) points