Croatia

Zbog proštenja prema Remetama uvodi se izvanredna ZET-ova linija, a autobusi voze izmjenjenom trasom

I na zapadu Zagreba doći će do izmjena u ZET-ovom prometu, pa su, ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, povremeno moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

ZET
ZET
Foto: PROMO

Pogledajte galeriju 1/5

Sutrašnja blagdanska proslava Velike Gospe i proštenja koja će se održavati u Remetama i Stenjevcu utjecat će na redovni promet ZET-ovih autobusa. S obzirom da se radi o državnom prazniku, svi će autobusi i tramvaji prometovati prema nedjeljnom rasporedu, a posebna se regulacija uvodi za one koji žele sudjelovati na slavlju u Remetama. Oni će moći sjesti na izvanrednu autobusnu liniju Krematorij – Remete, koja će prometovati od Krematorija do raskrižja Ulica Remete i Ivana Česmičkog i to od 8 do 21 sat.

Blagdan pod novim mjerama Proslava Velike Gospe s 50 posto manje ugostitelja, uz distancu i maske

Proštenje koje se tradicionalno održava u svetištu Majke Božje Remetske također uvjetuje izmjene na autobusnim linijama 203 (Svetice - Vinec - Krematorij) te 226A (Barutanski jarak 48 - Remete), poručuju u ZET-u. Linija 203 vozit će skraćeno do Ulice Vinec i to od 8.30 sati pa sve do večernjih sati, dok će linija 226A prometovati skraćeno od Ulice Barutanski jarak 48 do Ulice Veselišće.

šoping
šoping
Obavite kupovinu Evo kako će raditi trgovine i šoping centri na Veliku Gospu

I na zapadu Zagreba doći će do izmjena u ZET-ovom prometu, pa su, ovisno o stanju na terenu i procjenama Prometne policije, povremeno moguće izmjene i u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir). U slučaju nemogućnosti prolaska svojom redovnom trasom, autobusi linije 119 će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste te nastaviti vožnju Alejom Bologne, Škorpikovom te Samoborskom cestom do krajnjeg odredišta u Podsusedu. Istom izmijenjenom trasom vozit će i u povratku. Autobusna linija 146 će, pak, prometovati skraćeno do raskrižja Ulice Ivane Brlić Mažuranić i Stenjevečke ulice, kod kružnog toka, a ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će uspostavljeno poslije kružnog toka u Ulici Ivane Brlić Mažuranić i to u smjeru grada.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Barcelona's Interest in Isak Increased after Koeman's appointment. Larsson has a high opinion of the player (Mundo Seportivo)
Manuel Pellegrini: When you play against Real Madrid and var, it's too much
PSV and Porto are Interested in Barcelona midfielder PUC. He doesn't want to leave the club
Puyol about Barcelona: If we want to win the championship, we need to perform very well
Schalke sacked Wagner. The team has not won the Bundesliga since January
Iacini on 3:4 with Inter: Even a draw would be an unfair result, given how many chances Fiorentina created
Ramos Pro 3:2 with Betis: the Referee tried his best and didn't do anything intentionally