Croatia

Zive nema već mjesec dana, njezin krevetić čeka je na istom mjestu

Obitelj Ive C. iz Zagreba ljeto neće pamtiti po dobrom odmoru, moru i suncu, već po danu kad se izgubila njihova ljubimica, mješanka Ziva.

– U mjestu Šopot u blizini Benkovca 11. kolovoza imali smo prometnu nesreću. Ziva je od šoka pobjegla glavom bez obzira, nismo je uspjeli zaustaviti. Nestala je u grmlju i tko zna na koju stranu je otišla – kaže gospođa Iva. Tražili su je cijeli dan, navečer se vratili na mjesto nesreće, ali kujici ni traga ni glasa. Morali su se vratiti u Zagreb, dodaje kako joj je noga slomljena u prometnoj, a uskoro u obitelj stiže i prinova.

Pas Beo 'Čudo' iz Međimurja 'Naš mješanac Beo vratio se kući nakon šest godina'

– Danima su je u okolici tražili dobri ljudi iz Benkovca, ali bezuspješno. Ziva može biti bilo gdje, kad je pobjegla oko vrata imala je sivu ogrlicu, a na njoj smeđi povodac. Obožava ljude i veseli se kad je netko želi pomaziti – opisuje gospođa Iva svoju ljubimicu.

Ziva je kastrirana i čipirana, a ima oko 11 kilograma. Ako ste ju negdje vidjeli, nazovite na 099/69-16-083. Njezina obitelj ne gubi nadu da će se Ziva vratiti u svoj krevetić, još uvijek je čeka na istom mjestu.

pomažemo Garu su napustili nakon 11 godina Štenci Bonnie & Clyde vodite ih kući Veseli štenci Bonnie & Clyde čekaju udomitelje

Football news:

Fiorentina wants to get Higuain as part of Chiesa's exchange to Juventus
Direct shots from a corner are a deliberate technique of the team from Portugal. Scored the winning goal in the 91st and moved closer to the Europa League
Brescia reported that Balotelli weighs 100 kg. He gained 8 kg of extra weight
60 years ago, the USSR team was the first to win the Euro
The Premier League admitted that incorrect penalty decisions were made in all of Thursday's matches
Manchester United of the mid-90s, Flamengo of the 70s, England of the 80s: 101 best forms in the history of football (first part)
UEFA President: The memory of the Soviet victory at Euro 1960 will live long