Croatia

Zive nema već mjesec dana, njezin krevetić čeka je na istom mjetu

Obitelj Ive C. iz Zagreba ljeto neće pamtiti po dobrom odmoru, moru i suncu, već po danu kad se izgubila njihova ljubimica, mješanka Ziva.

– U mjestu Šopot u blizini Benkovca 11. kolovoza imali smo prometnu nesreću. Ziva je od šoka pobjegla glavom bez obzira, nismo je uspjeli zaustaviti. Nestala je u grmlju i tko zna na koju stranu je otišla – kaže gospođa Iva. Tražili su je cijeli dan, navečer se vratili na mjesto nesreće, ali kujici ni traga ni glasa. Morali su se vratiti u Zagreb, dodaje kako joj je noga slomljena u prometnoj, a uskoro u obitelj stiže i prinova.

Pas Beo 'Čudo' iz Međimurja 'Naš mješanac Beo vratio se kući nakon šest godina'

– Danima su je u okolici tražili dobri ljudi iz Benkovca, ali bezuspješno. Ziva može biti bilo gdje, kad je pobjegla oko vrata imala je sivu ogrlicu, a na njoj smeđi povodac. Obožava ljude i veseli se kad je netko želi pomaziti – opisuje gospođa Iva svoju ljubimicu.

Ziva je kastrirana i čipirana, a ima oko 11 kilograma. Ako ste ju negdje vidjeli, nazovite na 099/69-16-083. Njezina obitelj ne gubi nadu da će se Ziva vratiti u svoj krevetić, još uvijek je čeka na istom mjestu.

pomažemo Garu su napustili nakon 11 godina Štenci Bonnie & Clyde vodite ih kući Veseli štenci Bonnie & Clyde čekaju udomitelje

Football news:

Ocampos did everything for the victory of Sevilla: first he scored, and then he put on a goalie's Jersey and in the 101st minute dragged the kick of the goalkeeper Eibar
Pizarro finished his career as a player. Werder's players cradled him in their arms after the match
Aitor Karanka: When Real Madrid wins, they always talk about the referees
Gendusa two weeks training with Arsenal according to the decision of Arteta. Londoners can sell it
Alexander Elagin: if you Want to live a man with a man, a woman with a woman-live! But don't involve children
Pizarro finished. He came to Werder 4 times and became a legend here
Lloris about the fight with Son: It's part of football. Sometimes this happens