Croatia

Zoran Bajić još dvije godine trener Mladosti

Zoran Bajić će još dvije godine voditi vaterpoliste zagrebačke Mladosti s kojima je u protekle tri godine osvojio Kup Hrvatske te po prvi put u klupskoj povijesti postao prvakom Regionalne vaterpolske lige, priopćili su u četvrtak iz HAVK Mladost.

“Nije mi se bilo teško dogovoriti, nisam mogao odbiti svoj matični klub koji mi je i pružio prvu ozbiljnu priliku u vaterpolskoj karijeri”, izjavio je  trener koji je na klupi Mladosti u listopadu 2017. zamijenio Ratka Štritofa.

Rezultati koje je Mladosti postigla pod njegovim vodstvom, privukli su pažnju i drugih klubova, ali unatoč drugim ponudama Bajić je odlučio nastaviti započeti posao sa ‘žapcima’.

“Vjerujem u projekt Mladosti u budućnosti. Dogovoreni su i potvrđeni naši stožerni igrači, naši kapitalci i reprezentativci. Projekt, ekipa i sve ostalo što nosi naša zajednička budućnost mi daje nadu da će to biti vrlo dobro”, zaključio je Bajić.

Ostanak trofejnog trenera uvelike je uvjetovan zadržavanjem većeg dijela momčadi. Već ranije su ostanak potvrdili hrvatski reprezentativci Ivan Marcelić i Luka Bukić, a još najmanje jednu sezonu s njima u istoj momčadi ostaje i reprezentativni im kolega Lovre Miloš.

“Drago mi je što ostajem u svom matičnom klubu i rodnom gradu. Željno iščekujem kraj ove sezone te početak iduće, vjerujem da nas čeka još puno zajedničkih uspjeha”, poručio je Miloš, jedan od ključnih igrača Mladosti u posljednje dvije godine.

Uz Miloša, Mladost je dogovorila nastavak suradnje i s Josipom Vrlićem, Jerkom Jurlinom, Frankom Lazićem i Matiasom Biljakom.

Vaterpolisti Mladosti će u nastavak prekinute sezone krenuti 26. i 27. lipnja utakmicama protiv splitskog POŠK-a u okviru Prvenstva Hrvatske. Obje utakmice bit će odigrane na bazenu Mladosti.

Komentiraj

Football news:

Lloris about the fight with Son: It's part of football. Sometimes this happens
Mourinho won the 200th match in the Premier League. Only Ferguson reached this mark faster – just 4 matches
Jose Enrique: Liverpool need a playmaker. Is there a better option than Coutinho?
Leonardo wants to see Allegri at PSG, but the club still trusts Tuchel
Manchester United and Liverpool want to sign 15-year-old Sochaux defender of Kambala
Lloris and Son almost got into a fight after the 1st half with Everton. Before the 2nd, the players made up
Massimiliano Allegri: I am Looking for a project that will have ambitions to win