Croatia

Zoran Šprajc objasnio: To je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji

Voditelj i urednik RTL Direkta na svoj način se osvrnuo na trenutno aktualnu temu o masonima.

Zoran Šprajc
Zoran Šprajc
Foto: Instagram

Pogledajte galeriju 1/7

Zoran Šprajc još uvijek je na bolovanju i nakon infarkta koji je doživio krajem studenog odlučio je promijeniti svoje životne navike. Zdravija prehrana i tjelovježba postali su dio njegove svakodnevice, pa sada, kako je sam jednom prilikom napisao, petkom više ne pije gemište i sada se na njegovom stolu nalaze drugačija pića ali i hrana.

- Nekad smo se petkom u birtiji častili gemištima i pelinkovcem, danas evo, runda prokulica za sve! Izraz lica samo potvrđuje koliko je to veliko veselje...- napisao je nedavno uz fotografiju na kojoj u ruci drži prokulice. Gledatelji nestrpljivo čekaju njegov povratak na male ekrane, a on ih putem društvenih mreža izvještava kako u zdravom  duhu provodi svoje dane.

VIDEO Jurica Pađen i Tomislav Šojat posjetili su naš studio i razgovarali o svemu: glazbi, obitelji, očinstvu, ženama... 

- Rezultat koji vidite baš po ničemu nije spektakularan, ali smisao fotke nije da se hvalim brojem prošetanih kilometara nego  da se vidi kako sam ušao u društvo ozbiljnih health smartwatch šminkera. Jer čemu pare, koraci ili kilometri ako ih ne možeš pokazati. Ubuduće će me dakle kroz život voditi pametna vurica, izbor je pao na #watchgt2, prije svega jer mu baterija traje duže od života, bilježi i broj preostalih vlasi a s njim čak i priložena ruka slona izgleda koliko toliko elegantno. Inače neka vas ne zbunjuje što sat nosim na desnoj ruci, to je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji,  al toliko je tajna da ne znam ni ja koja je - napisao je Šprajc na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj se pohvalio i  kako je taj dan u šetnji prošao 6.49 kilometara, a pri tom je dobro nasmijao i svoje obožavatelje dijelom u kojem piše o tajnoj organizaciji.  

 | Autor : Instagram Foto: Instagram

Nije oduševljen Nekada je petkom nazdravljao gemištom, evo što sad Šprajc pije
Kakva promjena Šprajc priča o novostima, a svi primjećuju samo njegov novi izgled
VEČERNJAKOVA RUŽA Zoran Šprajc: “Velika je stvar 5 godina zaredom biti nominiran”

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.