Hungary

21 év kellett hozzá, de Bryce Dallas Howard végre elvégezte az egyetemet

21 évvel azután, hogy beiratkozott a New York University-re, végre kezébe foghatja a diplomáját, Bryce Dallas Howard, amerikai színésznő. A jó hírről saját maga számolt be Instagramon, ahol röviden azt is összefoglalta, hogy miért tartott neki ilyen sokáig ez az egész folyamat.

Mint írja 1999-ben iratkozott be az NYU-ra, de miután egyre több színészi munkát kapott, úgy döntött, hogy szünetet tart a tanulmányaiban. Először színházban dolgozott, az off-Broadway-en bemutatott darabokban kapott szerepet, majd egyre több filmen is dolgozott. Az áttörést a 2007-ben bemutatott Ahogy tetszik jelentette, amiért Golden Globe-ra is jelölték. Később aztán olyan szuperprodukciókban is szerepelt, mint a Jurassic World, de már a kamera mögött rendezőként is kipróbálta magát, ő rendezte a Star Wars-sorozat, a The Mandalorian egyik epizódját.

Mint írja a munkái ellenére mindig biztos volt abban, hogy be szeretné fejezni a tanulmányait és bár nagyon sajnálja, hogy idén nem lehet a szokásos módon megtartani a diplomaosztókat, de gratulál minden végzős társának. 

Football news:

Leandro Paredes: Juve Bosses wanted to buy me in 2011. They said I would be Pirlo's heir
President of Brescia on the restart of Serie A: a Crazy decision. It is dangerous to resume the tournament by playing three matches in a week
Sandro Rosel: Neymar is the best player in the world after Messi. I would try to sign him to Barca
The next season of La Liga wants to start on September 12
In Austria, the club was stripped of 6 points for violating the training Protocol. This may deprive him of the championship
Matches of the 1/4 final of the FA Cup will be held on June 27-28, the final – on August 1
Jamie Carragher: Manchester City are the Champions League favourites. Liverpool relegated, Barcelona is not the same