Hungary

A Disneytől kerül át a TikTok új vezérigazgatója

Kevin Mayer korábban a Disney fogyasztóiért és nemzetközi ügyeiért felelős ágazatot irányította, írja a Variety.

Mayer évek óta volt a Disneynél, ő felügyelte a Disney Plus működését is. A mostani váltás után a Tiktok vezérigazgatója lett, illetve a cég kínai anyavállalatánál, a ByteDance-nél is pozíciót kapott. Mayer a Disneynél fontos szerepet töltött be, kinevezése előtt a vállalat stratégiai ügyeivel foglalkozott, segítetta Fox felvásárlásában is. A Disney februárban megválasztott vezérigazgatója, Bob Chapek azt mondta róla

Remek munkát végzett a streaming szolgáltatások felügyelésével és bővítésével, miközben összehozta azokat a kreatív és a technológiai oldalakat, amik szükségesek voltak a Disney Plus globális elindításához.

A Disney Plus áprilisban döntötte meg saját rekordjait, amikor elérte a több, mint 50 millió feliratkozót. Mayer feladata a Tiktoknál is hasonló lesz, a ByteDance vezetője, Yiming Zhang szerint ugyanis ő "alkalmas arra, hogy kreativitásra ösztönözze a felhasználókat világszerte". Mayer nyilatkozatában "kreatív és pozitív online közösségnek" nevezte a Tiktokot, illetve azt mondta, várja az új kihívásokat. A Disneynél pedig Mayer helyét Rebecca Campbell, a Disneyland irányítója veszi át.

A Tiktok egyébként egy applikáció, amiben a javarészt fiatalabb felhasználók rövid videókat töltenek fel, amikben valamit csinálnak, például zenékre tátognak. 

Football news:

Police arrested a 12-year-old boy in the case of threats against Zaa
These people are sick. They need help. The fear and loathing of the North London Derby
Farfan's goal could not be counted: before that, the referee called from the goal, and CHorluka just took the ball and ran forward with it
Son has scored 10+ goals for Tottenham in the Premier League four seasons in a row
Milan are Interested in the striker of Lille Osimana
Dembele does not want to move to Manchester United. He believes that he will succeed in Barca
Ferdinand on Liverpool's decline: it's a celebration. If there are no Champions League games ahead, you just relax