Tetszett a cikk?

Értékelje a cikket:

Ellátták, amíg megérkeztek a mentők.

Összeesett egy férfi az egyik óbudai bevásárlóközpont előtt. Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán közölte, hogy a szupermarket elsősegélynyújtói azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, váltották egymást amíg megérkeztek a mentők.

A szakszerű ellátásnak köszönhetően sikerült a férfi életét megmenteni, a mentők stabil állapotban szállították kórházba.

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!

A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást

Az ingyenesen letölthető és díjmentesen használható okostelefonos applikációnak nemcsak a neve ÉletMentő, különböző funkciói szó szerint is életmentők lehetnek.

Az ingyenes ÉletMentő alkalmazással mentették meg egy budapesti férfi életét

A 71 éves férfi fűnyírás közben lett rosszul, felesége nem csak segítséget kért, fontos adatokat is küldött a gyors életmentéshez.