Hungary

A korábbi PL-kiválóság sorra rúgja a szögletgólokat – videó!

pedersen

Morten Gamst Pedersen neve ismerősen csenghet a Premier League-et régóta figyelőknek, hiszen a 2004-től kezdve nyolc idényen át erősítette a Blackburn Roverst az angol élvonalban.

A 259 PL-meccsen 34 gól és 45 gólpassz volt a mérlege a bal oldali mindenesnek, aki 83 mérkőzésen lépett pályára a norvég válogatottban, és többek között a magyar válogatott idegenbeli 4–1-es legyőzése során is eredményes volt – összesen 17-szer talált be a nemzeti együttesben.

A 2012-ben a másodosztályba csúszó Roverstől egy évvel később Törökországba igazolt, majd néhány hónappal később hazatért, ahol a Rosenborgban, majd a Tromsőben szerepelt az élvonalban, 2020-ban pedig a harmadosztályú Alta játékosa lett.

A 40 éves futballista most újra felhívta magára a figyelmet, mivel közzétettek róla egy videót, amely bemutatja, hogy az elmúlt három hónap során háromszor is bevette az ellenfelek kapuját – szögletből!

Természetesen ahhoz, hogy valaki a sarokból tekerjen a kapuba, szükség van az ellenfél hibájára is, de azért az nyugodtan kijelenthető, hogy 40 évesen sem éppen rossz főszereplőnk rúgótechnikája.

Háromszor is elsült a híres balos

(Borítókép: Pedersen rúgótechnikájától a PL-ben is rettegtek, itt az Arsenal ellen szabadrúgásból talált be – Stephen Pond - PA Images via Getty Images)

Football news:

Coach Angera about 1:2 with PSG: I support VAR, he corrects 70-80% of mistakes. But it's bad when you're in these 20%
Real Madrid is ready to pay Pogba 14 million euros a year, Manchester United - 20 million. The midfielder can leave the English club in the summer for free
Pochettino on 2:1 with Angers: Mbappe decides the outcome when PSG needs it
And to show what a donkey kick is in football? 50 Years ago in England they scored the best goal of the season
Sulscher on Ferguson's words about Ronaldo: We all want to see Cristiano on the pitch because of his uniqueness. But he can't play in every match
Pep on the requirement to stay on top: People judge me not by trophies, but by what will happen tomorrow
Joan Laporta: The Super League is alive, it will replace the Champions League. Juve, Real Madrid and Barcelona continue to win in the courts