Hungary

A perzselő napsütés miatt első-, másod- és harmadfokú figyelmeztetést is kiadtak

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
A többórás forró napsütést kevés gomolyfelhő zavarja, csak néhol alakul ki frissítő zápor, zivatar. A délnyugati szél megélénkül. 32 és 37 fok közötti országos hőségre számíthatunk. 

Forrás: met.hu

Szerda
Folytatódik az igazi nyaralóidő sok napsütéssel, igen meleg idővel. Csupán elvétve fordul elő csapadék. A délnyugati, estétől az északnyugati szél élénkülhet meg. 32 és 40°C közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Perzselő, szinte zavartalan napsütésre van kilátás. Eső sehol sem lesz. Rendkívül meleg lesz ismét: 35-36 fok körüli alakul a maximum. Gyenge marad a légmozgás.

Péntek
Estig marad a napos, meleg, kiváló strandidő. Estétől aztán északnyugat felől már előfordulhatnak záporok, zivatarok. Estétől megerősödik az északnyugati szél. 32-40 fokos forróság lesz.

Szombat
Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. Északnyugaton megszűnik a hőség (25-29°), máshol még 30 fok felett valószínű a csúcsérték.

Football news:

Kante will miss the matches with Juventus and Southampton due to illness
Anelka on replacing Messi: Leo will never forget that Pochettino did this. You can't treat him like that
Ted Lasso is the most popular comedy about sports. The idea came from an advertisement for the Premier League, the actors do not understand anything about football at all
Koeman about Fati: We will give him more playing time, but everything depends on his condition
Ivanov has been appointed chief referee of the Sociedad - Monaco Europa League match
UEFA will appeal against the decision of the Madrid court on the Super League and apply for the dismissal of the judge
Messi - in PSG's application for the match against Manchester City