Hungary

David Guetta a Széchenyi Gyógyfürdőben fog zenélni egy hét múlva

A DJ lesz Palvin Barbara mellett a másik műsorvezetője az MTV EMA Budapestről közvetített showműsorának.

A november 8-i MTV European Music Awards rendhagyó virtuális showműsorának műsorvezetője Palvin Barbara mellett a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz. Az online díjátadón Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A show történetében először lesz házigazda London mellett Budapest is, a zenei díjátadót az MTV csatornái több mint 180 országban fogják közvetíteni.

Az MTV EMA az idei évben a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik. Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleménye szerint a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét. "Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért" – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója. Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvény jelentős turisztikai reklámértékkel bír, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők.

Azt az MTÜ azonban továbbra sem hajlandó elárulni, hogy mennyibe kerül egy ekkora kaliberű showműsor lebonyolítása.

Football news:

Suarez passed a negative test for coronavirus and will return to the General group of Atletico tomorrow
Chelsea are ready to sell Ruediger and Tomori in the winter. The German was Interested in Barcelona
Çalhanoğlu for 7 years has scored 18 goals from free-kicks. Only Messi (36) has more players in the top 5 European leagues
Adrien Rabiot: we Didn't celebrate Ronaldo's 750th goal. Now is not the time for parties
Mourinho on Arteta: you have to be a good coach to work at Arsenal. If you're not good , you're not in the club
Ramos is unlikely to play against Sevilla. He can return to the game with Borussia
Neymar urged Messi to move to PSG last summer. He wants Leo to join the club in 2021