Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Donald Trump és Bill Clinton is repült Jeffrey Epstein szexrepülőjén

Zajlik a milliárdos szeretőjének tárgyalása, aki akár 80 évet is kaphat, mert fiatal lányokat kerített Epsteinnek. A magángépük pilótája hivatalosan is bedobott jó pár nevet.

Jelenleg is zajlik Jeffrey Epstein egykori szeretőjének, Ghislaine Maxwellnek a tárgyalása New Yorkban, akit azzal gyanúsítanak, hogy éveken keresztül szállított fiatal lányokat a milliárdosnak, aki napi szinten szexuális bűncselekményeket követett el velük. Az ügyész elsősorban azzal vádolja Maxwellt, hogy négy fiatal lányt képezett ki arra a célra, hogy később pénzes úriemberek rendelkezésére álljanak, de a vád szerint Maxwell többször maga is jelen volt az erőszakos eseteknél. Epstein 2019-ben, a börtönben lett öngyilkos, miután őt és szeretőjét ugyanabban az évben letartóztatták. Maxwell akár 80 évet is kaphat.

A tárgyaláson szólalt meg az úgynevezett Lolita Express pilótája: Epstein saját Boeing 727-es repülőjét jelölte ez a név, amelyet az eddigi beszámolók alapján légi szexpartikra használtak, illetve megannyi fiatal lányt szállított vele. A pilóta úgy vallott, a vendégek között valóban szerepeltek olyan celebek és politikusok, mint

Bill Clinton, Donald Trump, András herceg és Kevin Spacey.

A pilóta emellett megemlítette a színész Chris Tucker és az izraeli hegedűs Ichák Perlman nevét is.

A tárgyalás folytatódik New Yorkban, igaz, kamerák nem lehetnek a teremben, így a hírek csak szivárognak a bíróságról.