Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Drámai részletek: így találták meg a dunabogdányi erdőben az eltűnt leukémiás fiút

Megtalálásakor már nem volt magánál az ukrán fiatal, aki édesanyjával a háború miatt érkezett Magyarországba. A leukémiás Illia úgy érezte nem tudja megoldani a gondjait, bevett egy csomó erős gyógyszert és bement a dunabogdányi erdőbe - írja a Bors.

Pár órán múlt annak a 21 éves ukrán fiatalnak az élete, aki öngyilkos akart lenni, begyógyszerezve, kábán elindult az erdőbe meghalni. Édesanyjával jött Magyarországba, elmenekültek a háború borzalmai elől. A Bors úgy tudja, hogy a leukémiás fiú nem látott megoldást a gondjaira.

Édesanyjának búcsúvideókat küldött, aki azonnal a keresésére indult. Telefonját szorongatva kerete fiát a környéken, amikor egy dunabogdányi lovassal találkozott, aki egyből a segítségére sietett. Feltettek róla egy fotót az Eltűnt Emberekért Facebook csoportba, majd riasztották a Kutyák Határok Nélkül Alapítványt, csapatkapitányuk, Leczki Sarolta telefonon irányította, koordinálta a keresést. Végül az ő kutyája találta meg Illia eszméletlen testét az erdőben,

"Kutyaugatásnak ritkán van ekkora értéke, mint ebben a szituációban. Eszméletlen volt a fiú, nagyon rossz fizikai és pszichés állapotban találtak rá, pár órán múlt az élete. Azóta annyit tudunk róla, hogy van esély a teljes felgyógyulására, de szakemberre lesz nagy valószínűséggel szüksége. Ha nincs a keresőkutyás csapat és az önkéntesek, nem éli túl" - nyilatkozta a lapnak Leczki Sarolta.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Címlapi képünk illusztráció.