Hungary

Egy csecsemő holttestét találták meg egy szombathelyi lakásban

A Vaol információi szerint szombaton délelőtt egy csecsemő holttestét találták meg Szombathelyen, a Barátság utca egyik négyemeletes házának lakásában.

A lap úgy tudja, hogy a lakásban egy negyven év körüli pár lakik. Reggel 7 óra után mentők érkeztek a helyszínre, akik valószínűleg egy nőt vittek kórházba a lakásból, majd néhány órával később a rendőrök is megjelentek a Barátság utcában legalább négy járőrautóval. A bűnügyi helyszínelők tíz óra körül érkeztek meg, ők egész délelőtt nyomokat rögzítettek a lakásban, a halottszállítók pedig egy kisgyerek holttestét vitték el.

A Vaol az eset kapcsán megkeresete a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságot akik nem cáfolták meg az információikat. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. - írták szűkszavú közleményükben.

Football news:

Yarmolenko and Yaremchuk scored Ukraine's first Euro goals since 2012
The emotion of the day is the cry of Zinchenko. Ukraine won back from 0:2, but still lost
Ukraine scored 2 goals in 4 minutes in the match with the Netherlands
Shevchenko made a reverse substitution for Marlos in the match against the Netherlands
Milan - Djokovic after winning at Roland Garros: Congratulations on your triumph 👏 🇷 🇸
Raheem not only scored for Croatia, but also shone in a double role. Southgate appreciates Raheem and ignores the dislike of the fans
Ex-midfielder Muamba, who survived a cardiac arrest in 2012, is happy to save Eriksen: Whatever happens next at the Euro, the main success has already been achieved