Hungary

Esküvői videót forgatott egy menyasszony, amikor felrobbant a bejrúti tűzijátékraktár

A nő elesett a detonáció erejétől, de végül kimenekítették a helyszínről.

Éppen az esküvői videóját forgatta egy menyasszony Bejrútban, amikor felrobbant a város tűzijátékraktára. A kamera mindent rögzített, a detonáció után sem állt le.

A Twitterre is kikerült felvéltelen látható, hogy a menyasszony vidáman pózol, majd amikor bekövetkezik a robbanás, a detonáció erejétől a földre zuhan. A következő képkockákon már azt látni, ahogy beborítja a por az utcákat, a nőt pedig kimenekítik a helyszínről.

Bejrútban kedd délután hatalmas két robbanás történt, amelyben a legutóbbi adatok szerint legalább 135 ember meghalt, és körülbelül ötezren megsérültek. Azóta sorra kerülnek elő videók a katasztrófáról. Egy olyan felvételt is publikáltak, amelyen egy nő éppen szült, amikor bekövetkezik a robbanás.

Football news:

Miracles in the PFL: Tuapse did not have enough players for the match, they put up two fake players - and did not lose to one of the leaders
Kevin-Prince signed a 1-year contract with Monza (La Gazzetta dello Sport)
I'm busting my ass at PSG for this chance
Pjanic on his move to Barca: Ronaldo was disappointed but said he was very happy for me
Chelsea sign goalkeeper Rennes Mendy
Rakitic on the European super Cup: I want to make Bayern suffer
It turns out that in Italy they wrote a book about Streltsov - we were also surprised! And we found out from the author why he suddenly chose a Soviet hero