Hungary

Gombapincéjében termesztett füvet a sportlövő

A XXII. kerületi rendőrök rajtaütöttek egy kábítószertermesztőn egy tétényi pincészetben.

A 42 éves V. Zoltán édesanyja gombapincészetét használta arra, hogy rejtve maradjon a kannabiszültetvénye. A rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ egységeit kérték fel, mert az adatgyűjtések során megállapították, hogy V. Zoltán sportlövőként tartási engedéllyel rendelkezik több maroklőfegyverrel – közölte a rendőrség.

Az összehangolt műveletben a budafoki rendőrök és a TEK munkatársai hétfőn megfigyelték a férfit, majd a pincészetnél elfogták. A nyomozók a két részből kialakított hely egyikében kiépített szellőztetőrendszert, a másikban 279 tő kannabiszt és a növények termesztéséhez szükséges eszközöket találtak.

A rendőrök a férfi martonvásári lakását is átkutatták, ahol több olyan nagy értékű tárgyat foglaltak le, melyek bűncselekményből származhatnak: több mint tízmillió forintot, két autót és túramotort, valamint négy karórát.

V. Zoltánt kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Football news:

Mikel Arteta: It was an honor to play with Ozil and train him. His success is undeniable
Mesut Ozil: With Arsenal, we took trophies for the first time in many years, we made history. Forever in my heart
Andrea Pirlo: Juventus want to dominate the matches. We scored 20 shots at the Bologna goal
Abraham scored his 2nd hat-trick for Chelsea and his first at Stamford Bridge against Luton
Juve have become closer to the clubs from Milan, and we also have a match in store. The fight will go on until the end. McKenney on 2-0 with Bologna
Fabio Paratici: Juve endured a swing, losing to Inter and then taking the 18th trophy in recent years
Ex-Juve and Inter player Asamoah offered to Sampdoria and Genoa