Hungary

Gondolkodott már azon, hogyan készülnek tűéles fotók repülő gépszörnyekről?

Nick Nurse, a földkerekség aktuálisan legjobb kosárlabdaedzőjével, a tavalyi NBA-bajnok Toronto Raptors szakvezetőjével a minap telefoninterjút készítettem egykori mentora, Németh László jóvoltából. (Nurse valaha Németh Laci segítője volt, amikor a magyar szakember az angol válogatottat dirigálta.) Nos, az NBA-ben az Év edzője (Coach of the Year) címet idén elnyerő sportember akkor megígérte, hogy küld egy példányt a boltokba hivatalosan csak november elején kikerülő önéletrajzi munkájából. 

És lőn, a könyv (Rapture – a legendás Phil Jackson előszavával!!!) ma délelőtt megérkezett Budafokra! Nick volt olyan kedves, és dedikálta nekem a kiadványt:

"András, élvezd a könyvet! Jó volt találkozni veled telefonon keresztül, fussunk össze, amikor legközelebb Budapesten járok! Nick"

Ha azt mondom, hogy kettőnk közül én várom jobban a beígért találkozót, akkor abban semmi túlzás nincs. Ja, és még ma kiolvasom a könyvet, aztán olvashatjátok a recenziót!

Football news:

Frank Lampard: we need to win against Rennes - then we can rest the players
Leganes can rent Braithwaite. Barcelona bought him out for 18 million euros 9 months ago
In England, fans will be returned to stadiums from December - up to 4 thousand people for the match
Chelsea are ready to let Giroud go this winter
Pique after Real Madrid played a season in Portugal and one and a half years without football. At 32, he was back again-until enough time
Clement Langle: Yes, Barcelona can win La Liga. We need to turn the situation around
Anton Mitryushkin: it is Clear that Golovin is the leader of Monaco, leading everyone