Hungary

Halálos áldozatokat is követeltek a hosszú hétvégi tűzesetek

Hatan haltak meg a hosszú hétvégén szén-monoxid-mérgezésben és lakástűzben – adta hírül a katasztrófavédelem közleményében. Már péntek este négy embert vittek kórházba, akik szén-monoxid-mérgezést szenvedtek egy napkori családi házban. Még ugyanazon a napon egy nyíregyház családi ház gyulladt ki, valószínűleg a kályhából kipattanó parázs miatt. A helyszínen dolgozó tűzoltók oltás közben egy holttestet találtak a házban.

A szombat már nyugodtabb volt, ám vasárnap egy dencsházi családi ház melléképülete lángolt, melynek oltásakor a tűzoltóknak sikerült az égő épületből egy embert kivinniük, azonban már késő volt, nem lehetett rajta segíteni. A hét utolsó napján Dunakeszin szintén egy ház egyik melléképülete égett, melynek a bejáratánál egy embert találtak, aki belehalt sérüléseibe. 

tűzoltók

Fotó: Esri Esri / Unsplash

Ugyancsak vasárnap Zalaszentmihályon három ember halt meg egy horgászkunyhóban, mert egy kályhával fűtöttek, ezért nem kizárt, hogy szén-monoxid-mérgezés okozta a halálukat. A katasztrófavédelem mindegyik halálesetet vizsgálja.

Football news:

Lewandowski on the cancellation Of the Golden ball 2020: Many people know that I had the best season. I'm glad everyone saw it
City had a row with Porto over a report on the website: the Portuguese attacked Pep and Fernandinho, and Silva was accused of racism
Jose Mourinho: I'm 57, very young. I will train for another 10-15 years
Davis is named the best player in Canada in 2020
Iker Casillas: Zidane is great. He has earned the right to coach Real Madrid
Gattuso on Napoli: Almost lost to AZ, although they could have reached the playoffs
Mikel Arteta: Arsenal in the Premier League are not as formidable in attack as in the Europa League