Hungary

Három nő megerőszakolásával vádolnak egy hollywoodi színészt

Három nő megerőszakolásának vádjával indított eljárást Danny Masterson, az Azok a 70-es évek show című sorozat, valamint az Ál/Arc és a Drakula 2000 című filmek színésze ellen a Los Angeles-i ügyészség. A színész ártatlannak vallja magát.

A vád szerint Masterson 2001-ben megerőszakolt egy 23 éves nőt, 2003 áprilisában egy 28 éves nőt, majd 2003 végén egy 23 éves nőt, akit Hollywood Hills-i házába hívott. A The Wrap azt írja: a három eset mellett felmerült még két másik is, amelyek miatt – elégséges bizonyíték hiányában és mert elévültek – nem indít eljárást az ügyészség.

A színész ügyvédjének közleménye szerint Mastersont és családját "sokkolta" a vád, és a színész mindenben ártatlannak vallja magát, valamint biztos benne, hogy a bíróságon tisztázni tudja majd magát.

A lap emlékeztet: a szcientológus színészt korábban négy nő vádolta meg azzal, hogy a helyi szcientológus-vezetővel együtt zaklatták, követték, behatoltak a lakásukba és meg akarták félemlíteni őket.

Football news:

This is the best Milan in years: superkambekom with Juve (3 goals in 5 minutes!) saved the intrigue in Serie A
Zlatan Ibrahimovic: I am the President, player and coach! If I had been in Milan since the start of the season, we would have taken the scudetto
Sarri on the defeat by Milan: we played first-class football for 60 minutes. Then-turbidity
Pioli on the victory over Juve: Milan became a team. We can play even better
Pioli beat Juventus for the first time as a coach
Vardy has scored 10 goals for Arsenal in Premier League matches. Only Rooney has more
Ronaldo scores or gives an assist in 17 consecutive Serie A matches, where he scored 25 (21+4) points