logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
Купить трафикКупить трафик
star Избранное: Tag Tag Tag Tag Tag
Купить трафикКупить трафик
Hungary

Íme, néhány hatásos tipp zsíros haj ellen

(Legfrissebb hírek itt)

Azzal hiába próbáljuk megszüntetni a haj zsírosodását, hogy naponta megmossuk, ezzel ugyanis azt érjük el, hogy még több faggyú termelődik majd. Próbáljuk meg 4-5 naponta megmosni a hajkoronánkat, ennek köszönhetően fokozatosan helyreáll majd a faggyúmirigyek normál működése.

Figyeljünk arra, hogy mindig a hajunk állapotának megfelelő sampont használjuk, amely nemcsak tisztít, hanem ápolja is a fejbőrt. Különösen kedvező hatásúak a természetes összetevőket tartalmazó, kifejezetten zsíros hajra kifejlesztett, kímélő termékek.

A meleg víz fokozza a faggyúmirigyek működését, ezért mindig langyos vízzel mossunk hajat. Emellett fontos, hogy óvatos, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk az érintett területet, ami kedvező hatással van a vérkeringésre.

Hajmosás után csavarjuk törölközőbe a hajunkat, és ha van rá lehetőségünk, akkor hagyjuk magától megszáradni. Amennyiben mégis használunk hajszárítót, akkor azt kapcsoljuk alacsony fokozatra, mert a forró levegő serkenti a faggyúmirigyek működését.

Természetesen a megfelelő vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálkozás is befolyásolja hajunk állapotát. Éppen ezért fogyasszunk rendszeresen friss zöldséget és gyümölcsöt, valamint A-, B-, C-, E-vitamin- és vastartalmú ételeket.

Темы
ICO