Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Itt az első, hivatalos fotó az HBO The Last of us sorozatából, ahol Pedro Pascal zombi gombákkal fog harcolni

Megannyi kiszivárgott forgatási fotó és videó után, végre egy hivatalos anyagon is megtekinthetjük az egyik legjobban várt HBO-s sorozatot.

tlsof

A The Last of Us A PlayStation egyik legnagyobb húzócímének számít, a fejlesztő Naughty Dog pedig az HBO-val közösen most sorozatot is készít belőle, méghozzá a Mandalorian főszereplőjével, Pedro Pascallal.

Mutatjuk az eredeti videójáték előzetesét:

A történet szerint, egy olyan fertőzés ütötte fel a fejét a világban, ami szinte a teljes emberiséget eltörölte, a maroknyi túlélő pedig igyekszik életben maradni, amit nem könnyít meg az sem, hogy a vírus az emberekből, gombafejű, zombikat formált, amik kegyetlenül levadásznak mindent és mindenkit.

A megoldást egy Ellie nevű kislány jelentheti (Bella Ramsey), aki immunis a vírusra. Az ő védelmével bízzák meg Joelt (Pedro Pascalt) hogy épségben kísérje el Elliet egy olyan központba, ahol esetleg elő tudják állítani a vakcinát, ám az út távolról sem lesz olyan egyszerű, mint az elsőre gondolták, ugyanis nem csak a fertőzöttek jelentik az egyetlen veszélyt.

A játék minden tekintetben alkalmas egy film, vagy esetünkben sorozat adaptációra,  most pedig végre megkaptuk az első hivatalos fotót is a két főszereplőről, amint épp egy sötét múzeumban igyekeznek meglógni a fertőzöttek elől.

A sorozat forgatása június 10-én, pénteken ért véget, és várhatóan jövőre már elérhető is lesz az HBO Max kínálatában.