Hungary

Joker szagolta ki az idős asszony kirablóját

Egy izsáki lakos tett bejelentést a rendőrségre április 19-én, mivel egy ismeretlen férfi kirabolta az édesanyját. A tettes hamar meglett, köszönhetően Jokernek, a nyomkereső kutyának, aki segített a felkutatásában.

A nyomozás adatai szerint az elkövető hajnalban megjelent a sértett házánál, ott betörte a bejárati ajtó üvegét, amin keresztül be tudott jutni a lakásba. A férfi egy késsel a kezében pénzt követelt az ágyában fekvő 77 éves asszonytól, aki félelmében átadott tízezer forintot. A rabló nem elégedett meg ennyivel, megfenyegette az asszonyt, aki ennek hatására a pénztárcáját is odaadta támadójának, hozzávetőleg kétezer forint aprópénzzel. A tettes nem tudott több pénzt kicsikarni áldozatából, ezért zsákmányával együtt távozott a házból.

A helyszínre érkező egyenruhások a nyomkövető kutyával, Jokerrel egészültek ki, aki szagot fogott, és az elkövető házáig vezette őket. A házban ekkor már csak a gyanúsított édesanyja tartózkodott, a tettes pedig ismeretlen helyre távozott – közölte a rendőrség.

A rendőrök keresni kezdték a férfit, akit néhány órán belül elfogtak és előállítottak. A 22 éves izsáki lakost gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude