Hungary

Kalapáccsal verték szét tulajdonosai a két Michelin-csillagos budapesti éttermet

Rendhagyó zárása egy sikeres időszaknak.

November 28-án este egy 11 fős társaság gyűlt össze a két Michelin-csillagos Onyx étteremben, a két tulajdonoson kívül a Dining Guide újságírója és nyolc, online videós casting után meghívott vendég szerepelt, ők vehettek részt az „Utolsó vacsora” című eseményen – írta meg a 444 a Dining Guide gasztromagazin cikke alapján.

A vacsora alatt – az egyébként már márciusban bezárt – étterem egykori specialitásait szolgálták fel a hozzá illő borokkal, majd zárásként mindenki kapott egy kalapácsot, hogy azzal verhesse szét a berendezést. Az étterem ugyanis megújul a jövőben.

A Gerbeaud-csoport két tulajdonosnője, a mindig kifogástalan eleganciával megjelenő Niszkács Anna és édesanyja, Pintér Katalin kis feketében és kiskosztümben tűsarkú cipőben zúzták szét az elegáns éttereim falait, üvegvitrineit, padlóját és tapétáit

– írta az esetről a Dining Guide.

Mindezt persze a járványügyi korlátozások miatt nem lehetett volna megtenni, ám az esemény forgatásként lett regisztrálva, „annak minden engedélyével és kellékével együtt”.

Az Onyx az újrakezdést tervezi, de új formában: mostantól nem egy séf kezében összpontosul a vezetés, hanem egy 11 fős csapat hozza meg a döntéseket, a kérdéses szituációkban és a fejlesztésekről szavazással döntenek – áll a gasztromagazin cikkében.

Football news:

At the beginning of the Atalanta more goals than matches in the start. We explain how he and Gasperini get used to each other
Ex - Liverpool defender Flanagan is close to a move to Poland's Jagiellonia
Rodgers on 2-0 with Southampton: Should have scored more. Leicester are 2nd in the Premier League
Real Madrid may call up Castilla's top scorer Hugo Duro due to Jovic's departure
Covid at Ruiz's. The midfielder will not play for Napoli against Juve in the Italian Super Cup
Lampard on Hudson-Odoi: Callum is in great shape and will definitely get playing time
Agent: Cheryshev is not going to leave Valencia. The coach trusts him