Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kamion hajtott az árokba az M3-as felé

Több útszakaszon is lezárások nehezítik a forgalmat hétfő reggel, miközben a Budapest irányába vezető utakon is torlódás tapasztalható.

Árokba hajtott egy kamion az M30-as autópályán Szikszó térségében az M3-as autópálya felé vezető oldalon, emiatt elkerítették a külső sávot a 40-es kilométernél – írja az Útinform.

A portál beszámolója szerint Szentendre belterületén két személygépkocsi a 11-es főúton, a főváros felé vezető oldalon lezárták a külső sávot a 18-as kilométernél.

A főváros irányába is többfelé tapasztalható torlódás, így például az M3-as autópályán a bagi szakaszon, valamint az M0-s autóúti csomóponttól befelé; a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé haladva; a 11-es főúton, a Leányfalu és Budakalász közötti szakaszon; a 31-es főúton Mende és Maglód térségében, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál.

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon folytatják a dilatációs szerkezet javítását a 33-as és a 34-es kilométer közötti Bagi völgyhídon, ezért ma délután 2 óráig lezárták a külső sávot.