Hungary

Karácsonyi üzemszünet lesz a kecskeméti Mercedesnél

Idén bőven hosszabb lesz a kecskeméti Mercedes-gyár szokásos téli üzemszünete: december 18-tól január 17-ig nem készül új jármű az üzemben – erősítette meg a cégvezetés a baon.hu értesülését. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. azzal kapcsolatban már nem adott felvilágosítást, hogy a szokottnál átfogóbb karbantartási munkák valójában egy új típus tesztelése miatt váltak-e aktuálissá. 

A cég tájékoztatása szerint jelenleg Kecskeméten készül a CLA Coupé, a CLA Shooting Brake és ezek Plug-in Hybrid verziói a teljes világpiac számára, valamint mint az A-osztály és kompakt modelljeink Mercedes-AMG Performance verziói.

Az idén egyébként a karácsonyra tervezett üzemszünettel együtt összesen nyolc hét esik ki a termelésből: tavasszal a járvány miatt öt hétig nem készült új autó a gyárban, emellett pedig az augusztus 20-i hosszú hétvége és a dolgozók szabadságigényei miatt rendeltek el inkább hét napos karbantartást. 

Football news:

We know more than half of the participants in the Champions League playoffs. Who is already there, and who postponed until the last round?
Maguire about 1:3 with PSG: the Opponent scored illogically-a ricochet and pinball around the penalty area
Ronald Koeman: Barcelona want to score 18 points in the Champions League. We had a great 1st half with Ferencvaros
Only Barcelona won all 5 matches in the Champions League group. She will face Juventus in the last round
Chelsea secured 1st place in group E. Lampard led the club to the play-offs for the 2nd time in a row
Manchester United, PSG and RB each have 9 points in group H before the last round of the Champions League
Berg reached the Champions League group at 34 - probably the last one in his life. And I chewed out that very victory for Krasnodar