Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kim Kardashian pizsamájának pont olyan a dekoltázsa, amilyennek azt elképzeli

Robin Test Footage Scene
Robin Test Footage Scene
Robin Test Footage Scene

Fotó: Jamie Costa / Youtube

Jamie Costa színész a napokban töltött fel egy mindössze 5 perces videót a YouTube-ra „ROBIN Test Footage Scene” címmel, amelyben Robin Williams bőrébe bújt. Costa meggyőző hitelességgel és lenyűgöző pontossággal testesítette meg a hét éve elhunyt színészt. A videót csak négy napja publikálta, de már majdnem négy és fél milliós nézettséget produkált, aminek oka valószínűleg az, hogy játékával pár percre feltámasztotta Williamst, amivel megérintette a rajongók szívét.

A pár perces kisfilmben azt láthatjuk mikor Williams az Egy úr az űrből (Mork & Mindy) forgatásán megtudja a hírt, hogy jóbarátja, John Belushi drogtúladagolásban meghalt.

Az Oscar- és hatszoros Golden Globe-díjas Robin Williams 63 évesen halt meg, az elmúlt hét évben pedig többször felröppent a hír, hogy életrajzi filmben örökítenék meg emlékét, ám eddig mindig alaptalan pletykának bizonyultak ezek az információk. A Robin munkacím alatt leforgatott Costa videó viszont pár nap alatt olyan számokat ért el, ami megerősítheti a producereket abban, hogy a hollywoodi nevettetőről érdemes lehet filmet forgatni.