Hungary

LMP szerint a Fidesz a saját képviselőit is átverte

Az LMP arra szólítja fel a kormányt: a lehető legrövidebb időn belül tegye lehetővé az önkormányzati közgyűlések megtartását, azt, hogy a települési képviselőtestületek a választói akaratnak megfelelően hozzák meg a döntéseket!

LMP szerint a Fidesz a saját képviselőit is átverte

Fotó:LMP

A legújabb rendelkezések értelmében teraszokon már lehet közügyekről beszélni, képviselőtestületi üléseken még mindig nem – sérelmezte szerdai online sajtótájékoztatóján Tetlák Örs, a párt országos elnökségének tagja, Érd LMP-s alpolgármestere.

A kisiskolások tanulhattak online, érettségire is fel lehetett így készülni, de közgyűlést nem lehetett megtartani. Vadászati kiállítást, nyilvános sporteseményt lehet szervezni – sorolta érveit, hozzátéve: a nyilvános rendezvényeknél járványügyi szempontból nem kockázatosabb egy közgyűlés.

Szerinte

kizárólag akarat kérdése, hogy új újra összeülhessenek a képviselőtestületek. Ha volt akarat szinte a teljes magyar felsőoktatás magánkézbe szervezésére, akkor erre is időt szakíthat a kormány

- tette hozzá.

Megjegyezte,

nemcsak az ellenzékiek, de a Fidesz saját képviselői is joggal érezhetik magukat átverve a jelenlegi helyzetben, hiszen hónapok óta vannak kizárva a döntéshozatalból.

Forrás:MTI
Címlapkép:LMP

Football news:

Fiorentina has agreed a contract with the coach of La Spezia Italiano
Marchisio said that all the players of the Italian national team should have taken a knee. He later added that there should be freedom of choice
England will do their hair like Foden if they win the Euro
Manchester United are ready to trade Pogba for Varane. Real Madrid want to sell the defender to sign Mbappe or Holand
The participation of Muller and Hummels in the match against Hungary is questionable due to knee injuries
Neuer will wear an LGBT armband for the match against Hungary
Chalhanoglu will sign a 3-year contract with Inter with a salary of 5 million euros. Medical check-up-tomorrow