Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Még egy esélyért könyörög Emily Ratajkowskinál őt sorra megcsaló férje

Bombaként robbant a hír, hogy a szinte már teljesen kész Batgirl-filmet, illetve egy animációs Scooby-Doo-különkiadást kukázott a Warner Bros. Discovery új fejese, illetve a platformról több HBO MAX-original is lekerült.

Nemrég tarották a második pénzügyi negyedév értékelését, ahol David Zaslav beszédet tartott, és bejelentette: a Disney mintájára gondolják újraindítani a DC-filmes univerzumot, illetve a fő fókusz a nagy költségvetésű mozifilmeken lesz, ezért is kellett mennie például a Batgirl-filmnek.

„A DC a listánk élén van. Batman, Superman, Aquaman, Wonder Woman – ezeket a neveket a világon mindenhol ismerik. Egy tízéves terv keretein belül fogjuk újratervezni a DC-t egy  olyan csapattal, amilyet Alan Horn és Bob Iger rakott össze Kevin Feige-dzsel a Disney-nél. Nem fogunk kiadni úgy filmet, hogy még nincs kész. A DC olyasmi, amit szerintem jobbá is telhetünk. Érkezik pár remek mozifilm: Black Adam, Shazam és a Flash” – mondta az új CEO, megerősítve, hogy Ezra Miller botrányai ellenére is moziba küldik a skarlát gyorshajtó kalandját.

Rá is fér a rendrakás a DC-re, elvégre ember legyen a talpán, aki ki tudja bogozni, hová akarták vinni az egész univerzumot. Az sem sokat segít, hogy Ben Affleck benne lesz az Aquaman 2-ben mint Bruce Wayne, de érkeztek olyan hírek is, miszerint Michael Keaton is forgatott egy jelenetet Jason Momoa figurájával, aki szintén a Denevérembert alakítja majd a The Flashben.