Hungary

Mellkisebbítő műtétje volt a dúskeblű magyar luxusfeleségnek

A luxusfeleség a YouTube-csatornáján mesél a kebleivel kapcsolatos tapasztalatairól, és tanácsokat is ad azoknak, akik hasonló cipőben járnak.

Mellkisebbítő műtétje volt a dúskeblű magyar luxusfeleségnekFotó: YouTube

A Polgár Tünde Tippjei című YouTube-csatornán a milliomosfeleség számtalan klasszikusan nőinek bélyegzett témát érint az öltözködéstől kezdve a súlyfeleslegen át a mell-ügyekig. Ez utóbbi témáról most egy több mint 15 perces videót töltött fel a megosztóra. 

Valaki leírta, hogy mennyire megnehezítette számára az öltözködését, hogy túl nagy lett a melle a változókorban, Polgár Tünde pedig egyből átérezte a problémát, és őszintén vallott a saját tapasztalataról a témában – írja a borsonline.hu.

Ez a probléma igenis létezik. Nekem csak a műtét jelentett megoldást, de tudom, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának

– kezdte, és hozzátette, fiatal korában hirtelen óriásira duzzadtak az emlői, és miután megoperálták, újra nőnek érezte magát.

Sátorponyvaméretű melltartót hordtam korábban

– fogalmazott, és elmondta, hogy bár a mell a nőiesség és az anyaság szimbóluma, van, akinek ez a testrésze maga a pokol.

Tünde azt is elárulta, hogy egy időben nagyon zavarta, hogy a ruháin keresztül is látszódtak a keblei. Márpedig igenis fontos, hogy ha valahova megérkezik, akkor ne csak e melleit, hanem őt magát is észrevegyék.

Sok fiatal lánnyal beszéletek, akik nagyobb melleket szeretnének. Lehet, hogy az dögösen néz ki a tengerparton, de van egy rossz hírem: 40 fölött a nagy mell elkezd öregíteni!

– figyelmezetet a híresség.

Forrás: borsonline.hu
Fotó: YouTube

Football news:

Pedri played his 72nd game of the season. If he enters the field in the final of the Olympics, he will beat the achievement of Bruno
Spain and Brazil will play in the final of the Olympics, Mexico and Japan-in the match for the third place
European champion Sirigu signed a contract with Genoa
Zlatan wanted to return to PSG before extending his contract with Milan
Inter can release Lukaku for 130 million euros
Kane may submit a transfer request from Tottenham in the coming days
🗿 Пике побриĞся †и запустиРмарафон невозмутимыÑ. сеĞфи. Шакира, что творится!