Hungary

Michelle Obama a depressziójáról beszélt

A volt first lady nehezen dolgozza fel a történéseket a világban.

A koronavírus-járvány, az Egyesült Államokban felszínre törő faji problémák és a Trump-kormányzat „képmutatása” enyhe depressziót idézett elő Michelle Obamánál. Erről maga a volt first lady beszélt a szerdán megjelenő podcastjában, csüggesztőnek nevezve mindazt, amit maga körül lát.

Obama azt mondta, hogy ez az állapot az alvására is hatással van, sokszor felébred az éjszaka közepén, mert épp aggódik valami miatt, vagy egyszerűen csak azt érzi, hogy súly nehezedik rá.

„Megtapasztaltam én is az érzelmi hullámvölgyeket, amelyeket talán mindenki, amikor egyszerűen nem érzed, hogy önmagad lennél, és néha… volt egy-egy hét, amikor meg kellett adnom magam ennek, amikor megpróbáltam nem szigorú lenni magamhoz” – magyarázta.

A volt first lady elismerte, hogy a Black Lives Matter tüntetések, a folytatódó zavargások is kihatottak a hangulatára: „Azt kell mondanom, hogy a hírekre ébredni, látni azt, hogy ez a kormányzat hogy reagál vagy nem reagál, olvasni arról, hogy egy fekete embert ismét nem vettek emberszámba, bántották vagy megölték, vagy hamisan vádolták valamivel, egyszerűen kimerítő. És olyan súlyt tett rám, amelyet jó ideje nem éreztem az életemben.”

Michelle Obama szerint a járvány lehetőség arra is, hogy mindenki eldöntse, miként akar majd élni az új világban. „Mert egy új világ lesz” – mondta.

Football news:

Barcelona's Interest in Isak Increased after Koeman's appointment. Larsson has a high opinion of the player (Mundo Seportivo)
Manuel Pellegrini: When you play against Real Madrid and var, it's too much
PSV and Porto are Interested in Barcelona midfielder PUC. He doesn't want to leave the club
Puyol about Barcelona: If we want to win the championship, we need to perform very well
Schalke sacked Wagner. The team has not won the Bundesliga since January
Iacini on 3:4 with Inter: Even a draw would be an unfair result, given how many chances Fiorentina created
Ramos Pro 3:2 with Betis: the Referee tried his best and didn't do anything intentionally