Hungary

Montenegró az ország lezárását fontolgatja

A montenegrói államfő szerint nagyon magas a Covid–19 betegség halálos áldozatainak a száma az országban, ezért véleménye szerint le kellene zárni a határt, illetve csak negatív koronavírusteszttel lenne szabad belépni. Milo Djukanovic azt mondta: fel kell gyorsítani az oltási folyamatot. 

A járványhelyzet Jelena Borovinic Bojovic egészségügyi miniszter szerint is súlyos, ezért a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb az ország teljes lezárását, illetve kijárási tilalom bevezetését fontolgatja, írta a távirati iroda.

Montenegróban iskolákat zárnak be a járvány miatt

Kritikus mértékben terjed a vírus Montenegróban, ahol százezer lakosra vetítve a legtöbb a koronavírus-fertőzöttek száma Európában.

A csaknem 620 ezres lélekszámú Montenegróban a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma az utóbbi 24 órában 585-tel mintegy 77 ezerre nőtt, több mint ezren hunytak már el a járványban. Montenegrót tavaly májusban már Covid-mentes övezetté nyilvánították, de negyven nap után újra megjelent a vírus az országban.

Football news:

Musiala made his first double for Bayern
Norwich relegated to the Premier League
Yaya Toure wrote a letter of apology to Pep. In 2018, a player accused Guardiola of racism
Real Madrid players will refuse bonuses for winning the Champions League or La Liga. The club will save 30 million euros
Zinedine Zidane: I was lucky to coach Real Madrid. But I'm not a terrible coach, although not the best
Sweden has opened stadiums for fans, but so far only 8 (!) people can attend matches. Although in other places go to 5 thousand
Ronaldo will miss the match with Atalanta due to a muscle injury